OVO BI MOGLO DA POMOGNE U LEČENJU SAŠE POPOVIĆA?! Otkriveno šta se događalo neposredno pred njegov odlazak u BOLNICU!

Autor:

Zabava

22.09.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović je sve ovo potvrdio tada!

OVO BI MOGLO DA POMOGNE U LEČENJU SAŠE POPOVIĆA?! Otkriveno šta se događalo neposredno pred njegov odlazak u BOLNICU!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock

Saša Popović, čuveni muzički producent i osnivač takmičenja "Zvezde Granda", može se pohvaliti impresivnom karijerom koja traje punih pet decenija. Ono što mnoge iznenađuje jeste činjenica da Popović ima 70 godina, s obzirom na njegovu nepresušnu energiju i vitalnost. Rođen je 24. aprila 1954. godine u Novom Sadu, a iako je javnost navikla da ga vidi u punom sjaju, poslednjih vremena njegovo zdravstveno stanje je bilo predmet interesovanja.

U intervjuima, Saša je otkrio da smatra da je genetika zaslužna za njegov mladoliki izgled, ali je istakao i važnost bavljenja sportom tokom života. Pored tenisa i fudbala, redovno održavao formu, a kada je reč o ishrani, istakao je da je kontinuitet ključan, te da izbegava radikalne dijete koje su kratkotrajne. Mnogi smatraju da bi upravo to moglo biti olakšavajući okolnost sada, kada je u bolnici, odnosno, da će ovakav način života definitivno doprineti njegovom bržem oporavku.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Saša Popović

 

Podsetimo, kao bomba je odjeknula vest da je Saša Popović, kreativni direktor "Grand" produkcije, završio u bolnici u Beogradu, nakon što mu se stanje pogoršalo. Njegova supruga Suzana Jovanović se oglasila, te istakla da ništa više ne može da otkriva. Međutim, kako je Republika ekskluzivno saznala, Saša se trenutno nalazi u jednoj od najboljih bolnica u Parizu, gde ga čeka operacija. 

- Samoinicijativno je napustio bolnicu i otišao u Pariz na dalje lečenje, kako bi potražio tretman na jednoj od najboljih klinika. Trebalo je da bude operisan ovde, ali je u poslednjem trenutku odlučio da ode za Pariz - otkriva za Republiku izvor blizak Popoviću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading