ĐANI STAVIO TAČKU NA AFERU S KOŠARKAŠIMA: Došao na koncert Tee Tairović, pa odao počast Karleuši (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.09.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker napokon priznao zašto lajkuje sve objave Jeleni.

Popularni folker Radiša Trajković Đani došao je da podrži svoju koleginicu Teu Tairović druge večeri u Areni, pa otkrio zašto se nije pojavio sinoć sa suprugom Slađom.

- Ja gotivim Teu, gotivim kako radi ovaj posao. Zbog toga sam i došao i malo da se opustim. Radio sam sinoć, sinoć je bila žena, danas sam sa decom - rekao je Đani na početku razgovora za Republiku.

On se zatim iznervirao na pitanja okupljenih novinara o košarkašima, pa je na to da li misli da bi mu Tea dala mikrofon, da se našla na dočeku olimpijaca, odmahnuo glavom, navodeći da mu je dosta te priče.

- Hajde pustite me više tih priča! Hajde da zaboravimo tu priču o košarkašima, to su najbolji momci na svetu, a sad ko je dao, ko nije dao, ne moramo da pričamo više - poručio je on.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Đani na Tein koncert došao bez žene sa decom

Od brojnih Teinih hitova, Đani je izdvojio njemu omiljeni.

- Omiljena mi je Dubai - rekao je, pa onda zapevao:

- "Idem u Dubai..."

Pripadnici sedme sile pitali su ga i za Jelenu Karleušu, kojoj on lajkuje skoro svaku sliku.

- Što da ne lajkujem? Lepa žena. Volim je, gotivim je, kao i ona mene. A duet? Toliko sam dueta snimio, sve zavisi od pesme. Najmanji problem da se snimi - naveo je on.

Na kraju je priznao i šta mu žena radi kod kuće sama.

- Bila je sinoć na vašaru, provodila se. Sad je kod kuće, sprema zimnicu. Danas je njen red da radi - zaključio je Đani kroz osmeh, a potom odgovorio na pitanje i o Desingerici.

Ceo intervju pogledajte u videu na početku teksta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading