MILICA TODOROVIĆ PRIZNALA DA NIJE JOŠ ZRELA ZA ARENU: Otkrila šta je koči i zašto je PRESTALA DA SNIMA PESME (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.09.2024

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevčica u Arenu stigla u pratnji Aleksandre Prijović i njenog supruga Filipa Živojinovića.

Pevačica Milica Todorović bila je među brojnim kolegama koje su došle da podrže Teu Tairović na njenom drugom koncertu u beogradskoj Areni.

Ona je došla u pratnji Aleksandre Prijović koja je apsolutna "kraljica" arena, s obzirom na njen u uspeh kako u Beogradu, tako i u celom regionu, pa pred njom priznala zašto sama još nije zrela za takav prostor.

- Ljudi, realna sam, da bih imala Arenu mora prvo kvalitetan album sa kvalitetnim pesmama. Ne snimam pesme da bih samo imala album, dok ne naiđem na neke kvalitetne. Tek tada mogu da razmišljam o Areni - priznala je Milica, koja se u jednom momentu totalno pogubila i zaboravila Prijin rođendan.

Naime, ona joj je pred kamerama čestitala kad je čula da joj i drugi čestitaju, a koleginica joj je uzvratila da joj je još ujutru čestitala putem društvenih mreža.

Međutim, Milica je na to zabroavila pa je Aleksandri još jednom, ovaj put uživo, čestitala.

Inače, njih dve su se zajedno dovezle do Arene, a Prijovićka je otkrila da su usput slušale "dvojke".

Večeras slavim rođendan uz Teu! Slušale smo neke "dvojke" u kolima dok smo dolazile. Nismo planirale after parti, ali to se nikad ne zna - rekla je Prija kroz zagonetni smeh, pa se osvrnula na Tein uspeh.

Mnogo sam srećna zbog Tee, to je jako velika stvar!

Milica i Aleksandra su bile u pratnji Prijovićkinog supruga Filipa Živojinovića, koji je svojoj ženi takođe čestitao rođendan na Instagramu. Ona je divan dan prethodno obeležila i sa svojim najbližim - mamom Borkom, bakom, dekom i ocem Nedeljkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading