NAVIJAČI PARTIZANA ZAGRMELI: "Zahtevamo da se puste snimci da se vidi ko je išao na sastanak sa Vazurom!"

Autor:

Sport

22.09.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sve optužuju Vazuru.

NAVIJAČI PARTIZANA ZAGRMELI: "Zahtevamo da se puste snimci da se vidi ko je išao na sastanak sa Vazurom!"

Foto: Starsport

Igranje 174. "večitog derbija" dovedeno je u pitanje nakon što su huligani tokom noći upali na stadion Partizana i uništili teren. Povodom ovog događaja, navijači Partizana su se oglasili putem poruke na Instagramu, izražavajući nezadovoljstvo i ogorčenje zbog situacije koja je nastala.

Saopštenje "grobara" prenosimo u celosti:

– Nažalost, uvučeni smo u prljavu borbu u kojoj smo primorani da se ponovo oglašavamo na način koji nije svojstven navijačom pokretu, ali moramo da pojasnimo dešavanja za koje smo indirektno mi prozvani, kao i dezinformacije koje se danima puštaju u javnost.

- Pošto su Vazurini rent-a navijači doživeli propast u Zaječaru, kada su se pojavili u dvocifrenom broju (malo više nego na vratima klubova gde rade) iako je klub kupio 500 karata za njih, dotični je nastavio sa uništavanjem kluba. Osim svečane lože koja je sređena i renovirana stadion se raspada, a Miloš Vazura se drznuo da upire prstom u Grobare i lepi etikete kriminalne grupe.

- Kada se već puštaju neki snimci u javnost, svesni kamera koji postoje na stadionu, zahtevamo od uprave kluba da puste u javnost snimke da se vidi ko je dolazio na sastanak sa Milošem Vazurom, i ko je ušao u prostorije kluba u SC Teleoptik?

- Za sutra su nam ovi momci režirali novu predstavu, pa su spremili parolu “uprava napolje” koju će pokušati da okače na utakmici, dok su u pauzi za sok sedeli upravo u prostorijama istih ljudi koje “hoće da teraju”, a kasnije su Vazurini plaćenici pokušali da obiju naše navijačke prostorije na stadionu, na očigled policije koja je sve to gledala na 10 m od njih i raspoređena po okolnim ulicama, očito čekajući kao njihova zaštita.

- Krijući se iza imena grupe koju su maltene svi časni članovi napustili, ova grupa odmetnika koja je oterana sa tribine jer je htela da stavlja lični interes ispred interesa kluba i tribine pokušava da izmanipuliše neupućene ljude i tako pridobije brojku na sutrašnjem derbiju, i zato ne nasedajte na priče da je bilo koja grupa sa juga među njima.

- Nema kompromisa sa uništiteljima Partizana! Žele dušmani da uništiš se ti, al’ ne daju to znaj verni Grobari! - stoji u saopštenju "grobara".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading