TUGA U PORODICI SINERA! Posvetio joj je pobedu na US openu, a danas ga je napustila - Janik skrhan od bola!

Autor:

Sport

22.09.2024

23:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Shvatio je da postoji i život van terena.

TUGA U PORODICI SINERA! Posvetio joj je pobedu na US openu, a danas ga je napustila - Janik skrhan od bola!

Foto: www.profimedia.rs

Janik Siner, jedan od najperspektivnijih tenisera današnjice, suočio se sa velikim gubitkom nakon što je njegova tetka, kojoj je posvetio titulu na US Openu, preminula. Ovaj trenutak tuge dolazi samo dve nedelje nakon što je Italijan savladao Tejlora Frica u finalu, osvajajući svoj drugi grend slem trofej.

Tokom emotivnog govora posle dodele trofeja, Siner je podelio koliko mu je ova titula posebna, ističući zdravstvene probleme svoje tetke.

- Ova titula mi veoma znači, jer mi u poslednje vreme nije lako. Tim me podržava svakog dana, kao i ljudi koji su mi bliski… Volim tenis, mnogo se spremam za ovakve stvari, ali sam shvatio i da van terena postoji život - rekao je Siner, dodajući da tenis, iako strast i posao, nije cela njegova stvarnost.

Vesti o njenoj smrti proširile su se društvenim mrežama, a mnogi navijači i kolege su izrazili saučešće Italijanu, koji je u svom govoru naglasio važnost balansiranja života van teniskog terena.

- Voleo bih da posvetim ovu titulu svojoj tetki, jer se ona ne oseća dobro… Ne znam koliko dugo ću je još imati u svom životu. Lepo je što ovakve trenutke mogu da podelim sa njom, ona mi je veoma bitna u životu. Ako postoji jedna želja koju mogu da poželim, to je sjajno zdravlje za sve. Nažalost, to nije moguće, ali... - u emotivnom govoru poručio je Siner. 

Ova situacija podseća na krhkost života čak i za vrhunske sportiste, koji se, uprkos izazovima na terenu, suočavaju sa stvarnim problemima i emocijama van njega. Sinerova titula, stoga, nosi sa sobom ne samo pehar i sportsku slavu, već i snagu porodičnih veza koje su jače od svakog trofeja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading