"Znaš da moram da vraćam kredit...": Miona izludela Ša, pa se izlanuo da je na PROSJAČKOM ŠTAPU, šokirao sve svojom TUŽNOM PRIČOM!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na kraju priznao i da je pukao s muzičkom karijerom.

"Znaš da moram da vraćam kredit...": Miona izludela Ša, pa se izlanuo da je na PROSJAČKOM ŠTAPU, šokirao sve svojom TUŽNOM PRIČOM!

Foto: printscreen/RTV Pink

Ljubavni par Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša imali su žestoku raspravu u Beloj kući, koja je kulminirala reperovim izlivima besa i priznanjem da je morao ući u rijaliti kako bi vratio kredit svog brata.

Rasprava je počela kada je Miona istakla da je Nenad bio željan rijalitija, aludirajući da je on taj koji je inicirao njihov ulazak u "Elitu 8".

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Miona Jovanović uspela da izbaci iz takta Nenada Aleskića Ša

Međutim, Nenad je reagovao žestoko, otkrivajući da je zapravo ušao u rijaliti kako bi finansijski pomogao svom bratu.

- Gospodin je bio željan rijalitija, zbog toga smo ušli opet - rekla je Miona. 

- Ne, ne pravi se luda. Ušao sam u rijali kako bi vratio bratu kredit, je*ote znaš, ne pravi se luda. Ne pravi se luda - besneo je Ša.

- Nisi ti nesposoban da ne možeš da napraviš pare napolju - ponavljala je Jovanovićeva čime ga je samo još više izludela.

- Ne mogu tolike pare sada da napravim, ne mogu. Nisam u muzici dugo, ne mogu tolike pare da napravim. Moram da zaradim novac da bi on vratio kredit i kupio stan deci, znaš sve - urlao je Nenad iz petnih žila. 

- Ne mora on da kupi stan za dva meseca, može za dve godine. Što mora da kupi stan za dva meseca? Što mora ubrzano da se vrati kredit - nastavila je Miona po svom.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Ša ušao u crveno, pa počeo da priča tužnu priču

- Mnogo ih je, moram, nemaju da jedu, je*ote, znaš - Ša su u jednom momentu krenule i suze, a Miona ga je i dalje hladno provocirala:

- Nenade na pravi prosjake od tvojih, bila sam sa tobom, videla sam.

- Nemoj da ma teraš da pričam, u kreditima su do guše. Nemaju je*ote, sve znaš - vikao je Aleksić, kao da prvi put priča sa njom.

Nenadovo emotivno priznanje o finansijskim poteškoćama i očajničkim potezima koje je bio prinuđen da preduzme sigurno će ostaviti dubok trag ne samo u rijaliti svetu, već i kod gledalaca koji su svedoci ove iskrene životne ispovesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading