OBELODANJENA ISTINA O JELENI ILIĆ KOJU KRIJE U ELITI 8: Evo šta je radila pred ulazak, Marinković mora da ćuti!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kum Ivana Marinković progovorio!

OBELODANJENA ISTINA O JELENI ILIĆ KOJU KRIJE U ELITI 8: Evo šta je radila pred ulazak, Marinković mora da ćuti!

Foto: printscreen/RTV Pink

U današnjoj emisiji na Red televiziji, popularni Gera, kum rijaliti takmičara Ivana Marinkovića, otkrio je neke zanimljive detalje o finansijskim problemima Jelene pred početak rijalitija "Elita 8". Prema Gerinim rečima, Jelena nije imala dovoljno novca za pripremu za ulazak u rijaliti, te je čak tražila od Ivana da joj obezbedi novac za odelo kojim je planirala da se predstavi publici.

Međutim, ono što je posebno iznenadilo gledaoce jeste informacija o tome na šta je Jelena potrošila novac koji je uspela da obezbedi. Gera je otkrio da je Jelena odlučila da uloži novac u estetske operacije, prvo menjajući izgled svojih grudi, a potom planirajući i druge zahvate. Ova otkrića bude dodatnu pažnju javnosti i postavljaju pitanje o Jeleninim prioritetima i odlukama koje je donela pred ulazak u rijaliti.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Jelena Ilić Marinković i Ivan Marinković Elita 8

 

- Ona nije imala novca ni za šta, i stalno je Ivanu govorila da nema pare, pa mu je tražila i pare za odelo u kojem je ušla u Elitu - rekao je Gera.


Ova priča dodatno intrigira javnost i postavlja pitanje o pritiscima i očekivanjima koja se postavljaju pred učesnike rijalitija, ali i o njihovim ličnim izborima i prioritetima.

Gera je takođe otkrio da Jelena nije samo tražila novac od Ivana za pripremu za rijaliti, već da je i očekivala da je on finansijski podržava i nakon ulaska u "Elitu 8". Ovo otkriće baca novo svetlo na odnos između Jelene i Ivana, postavljajući pitanje o njihovoj emotivnoj povezanosti i očekivanjima koja su imali jedno od drugog.
Republika

Foto: printskirn tv pink

Jelena Ilić Marinković Elita 8

 

- Išla je na jednu, pa drugu operaciju, radila grudi, a ovamo bi da je Ivan izdržava - rekao je Gera


Očigledno je da su finansijski problemi imali značajan uticaj na njihov odnos, te da su pitanja novca bila prisutna i pre ulaska Jelene u rijaliti. Ovo otkriće dodatno intrigira javnost i postavlja pitanje o dinamici njihovog odnosa, kao i o uticaju spoljnih faktora na njihovu vezu.

Nakon Gerinog otkrića o Jeleninim finansijskim problemima i očekivanjima od Ivana, javnost je burno reagovala na društvenim mrežama. Mnogi su izrazili šok i razočaranje povodom saznanja o Jeleninim odlukama i prioritetima, dok su drugi iskazali podršku Ivanu u teškoj situaciji u kojoj se našao.
Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Ilić Marinković i Ivan Marinković Elita 8

 


Ovo otkriće je svakako izazvalo veliku pažnju javnosti i postalo predmet rasprave, budeći empatiju kod nekih, a osudu kod drugih. Time se postavlja pitanje o moralnim i emotivnim dilemama sa kojima se suočavaju učesnici rijalitija, ali i o reakcijama publike na njihove postupke.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading