KAO DA SMO SE BORILI U UKRAJINI: Srpski bokseri POKRADENI na EP, trener zagrmeo bez dlake na jeziku

Autor:

Sport

20.10.2024

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toliko mržnje na jednom mestu i sile protiv ove dece samo što su iz Srbije, poručio je Stojan Knežević iz BK Sombor.

KAO DA SMO SE BORILI U UKRAJINI: Srpski bokseri POKRADENI na EP, trener zagrmeo bez dlake na jeziku

Foto: Privatna arhiva

Evropsko prvenstvo u boksu za takmičare do 22 godine uspešno je završeno za srpske boksere. Naši borci su se iz Bugarske vratili sa medaljama, ali nije sve tako glatko proteklo u Sofiji. Naime, prema mišljenju Stojana Kneževića, prvog čoveka BK Sombor, uspešno takmičenje za njegove borce moglo je biti još bolje da nije bilo skandaloznih zakulisnih radnji.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Knežević i trećeplasirani Ametović 

- I pored svih saplitanja, podmetačina i organizovane krađe, opet u Srbiju i Sombor putujeu dve medalje zlatna vredne. Omer Ametović (51kg) pobede protiv reprezentativaca Ukrajine i Moldavije i poraz u polufinalu protiv ovog puta boljeg reprezentativca Azerbedžana. Utisak kumić se vratio na pravi put i ide ka našem zajedničkom planu. Polako, ali sigurno. Nazif Sejdi (63,5 kg), dete koje je večito bilo osporavano i bačeno masu puta u drugi plan, na ovom prvenstvu pokazao je šta sam i tvrdio sa pobedama protiv reprezentativca Jermenije i Turske, a potom debelo oštećen od strane sudija u polufinalnom mecu i pokraden u borbi protiv Engleza, gde je bio bolji… Bez obzira na sve ogroman uspeh i potvrda njegovog rada i truda - počeo je alfa i omega BK Sombor, pa dodao još brutalnije:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Osvojena bronza: Trener Knežević i Nazif Sejdi

- Naravno, budalama je začepio usta što je najvažnije. I za kraj naša "BORBENA MAČKA" (Dragana Jovanović prim. aut) ovaj put je zauzela peto mesto. Nakon pobede protiv prvakinje Evrope reprezentativke Francuske takođe je oštećena u borbi za medalju protiv ISFORSIRANE UKRAJINKE od koje je bila bolja i koja je na kraju kako smo znali postala prvakinja Evrope. Jadno i žalosno. Najjadnije prvenstvo ikada. Od ručnog žreba, suđenja, odluka. Imao sam utisak da smo u Ukrajini u Kijevu. Toliko mržnje na jednom mestu i sile protiv ove dece. Samo što su iz Srbije.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Nepravedno peta: Dragana Jovanović

Trener Somboraca je potom čestitao bokserima na medaljama, Memiću i Ahmedu, kao i sjajnoj Kristini Nađ Varga i treneru Saletu.

 

 

- Hrabrom Džidi, Pižurici, Luki, Dimitriju, hrabrom Camoviću i Lazareviću. Tako se brane boje Srbije, kluba i grada. I koliko god bušili i nameštali sve se sazna. Idemo kući uzdignute glave i tek kujemo planove za budućnost, jer smo definitivno videli potencijal naše dece koje ubuduće neće niko ni rušiti ni umanjivati. Zato što su ova deca BUDUĆNOST SRBIJE, a ne više jedno slabašno i bolešljivo dete. Živela Srbija. Za ovu godinu dosta od BK Sombor, malo li jeee. SEDAM EVROPSKIH MEDALJA, kao da smo REAL MADRID ,a tek spremamo iznenađenja za "ljubitelje plemenite vestine" Bili i bićemo i dalje. Koliko god smetalo pojedincima. Sportski pozdrav - zaključio je Knežević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading