ANITA UHVATILA ANĐELA SA DRUGARICOM, PA IM ZAPRETILA: Želi da ih ISELI iz Srbije, dobila ŠOK dokaze!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović saznala za aferu Anđela Rankovića!

ANITA UHVATILA ANĐELA SA DRUGARICOM, PA IM ZAPRETILA: Želi da ih ISELI iz Srbije, dobila ŠOK dokaze!

Foto: ST/Dragan Kadić

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

Anđelo Ranković nakon devet meseci zabavljanja ostavio je Antiu Stanojlović koja je to mnogo teško podnela. 

Kako pišu mediji, ubrzo posle raskida Ranković je počeo da piše Anitinoj drugarici koja nije ravnodušna, pa je pitanje dana kada će se smuvati. Ove vesti došle su i do Anite koja je poludela, piše Star. 

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković raskid

 

- Anđelo je upoznao devojku koja je iz Kruševca, ali živi već četiri godine u Beogradu. Razmenili su brojeve i ona često ide kod Rankovića u restoran. Svidela mu se jako, ali kako je tek izašao iz veze, ne želi da brza, pa se oni sada upoznaju. Međutim, ispostavilo se da je ta devojka poznanica Anitina i da se njih dve znaju iz škole, čak su se u nekom trenutku i družile, ali su izgubile kontakt kada se ta devojka doselila u Beograd. Nekoje Aniti javio da njena drugarica stalno sedi kod Anđela u restoranu i da je očigledno da se njih dvoje muvaju.

Foto: ST/Dragan Kadić

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković raskid

 

- Poludela je , baš je bila ljuta. Odmah je Anđelu napisala poruku da ne može da veruje da se petlja sa njenom drugaricom. On joj nije odgovorio na poruke što je nju dodatno razbesnelo. Znam da je tu devojku pitao da li je ona drugarica Anitina, da bi mu ona rekla da se samo poznaju. Nije mu rekla da su se družile pre četiri godine. Anita veće da dozvoli da se njih dvoje smuvaju, pisala je i toj drugarici preko Instagrama, upozorila je da se kloni Anđela. Čak je rekla da ako progovori o njoj i o Anđelu, oboje će da se isele iz Srbije - govori izvor za Star.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading