STANISLAV KROFAK ULAZI U ELITU 8 DA ZAPROSI ANĐELU ĐURIČIĆ! Spremio PRSTEN, hitno kontaktirao PRODUKCIJU da ga ubaci u rijaliti! ŠOK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik spreman da se vrati na imanje u Šimanovcima i započne romansu sa Crnogorkom!

STANISLAV KROFAK ULAZI U ELITU 8 DA ZAPROSI ANĐELU ĐURIČIĆ! Spremio PRSTEN, hitno kontaktirao PRODUKCIJU da ga ubaci u rijaliti! ŠOK!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Stanislav Krofak planira opet da ude u rijaliti i ovog puta mu je cilj da smuva Anđelu Đuričić za koju je izjavio da mu je najlepsa devojka u "Eliti 8". Da ni ona nije ravnodušna na bivšeg dečka Mione Jovanović, govori to što je uzvratila komplimente MMA borcu iz Hrvatske kada je rekla da joj se baš sviđa kako izgeda.

Kako dalje navode domaći mediji, Krofak se posle toga čuo sa produkcijom i pitao ih je kada mogu da ga ubace na imanje u Šimanvocima što pre jer želi da bude sa Anđelom. Kako je otkrio njegov drug, on planira čak i prsten da ponese sa sobom u "Elitu" da bi mogao da zaprosi Anđelu ako se ostvari njegov plan.

- Stanislav je procvetao od kada je Anđela rekla da joj je on fizički privlačan i da ima lepo mišljenje o njemu. Baš je rešio da se pozabavi sa tim i nemjote da se čudite kada ga uskoro ugledate u rijalitiju. On želi da uđe samo zbog Anđele, da se bolje upoznaju i da ostvare vezu. Pa, on je javno rekao: "Ti moja ili ničija", nije se šalio ni najmanje. Ima strimove i gde god je ona u kadru, on je pomno prati. Ne znam zašto, ali je fasciniran njome - ističe Krofakov prijatelj, prenosi Star, koji dalje nastavlja:

Republika

Foto: Instagram.com

Stanislav Krofak nedavno poslao poruku za Anđelu Đuričić

- Rekao mi je da se ne iznenadim kada uđe u rijaliti i smuva Anđelu, a onda je dovede u Zagreb i tamo se venčaju. Nas zajednički drugar drži zlataru u Zagrebu, pa je Staki već bio kod njega i uzeo je jedan prelepi prsten od belog zlata da ima za veridbu. On sebe vidi kao zaštitnika koji će Anđeli da pomogne i neće dozvoliti da joj bilo ko kaže nešto ružno. Poznavajući ga, zam da je ozbiljan i da Anđela može da postane gospođa Krofak.

Inače, Stanislav se oglasio i rekao da je ozbiljan u nameri da osvoji Anđelu, te da razmišlja o ulasku u "Elitu". Njemu Gastoz ne predstavlja problem jer, kako kaže, vidi se da tu nema hemije i da se neće dogoditi ništa više od muvanja.

Republika

Foto: ATA Images

Stanislav Krofak bacio oko na Anđelu Đuričić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading