HITNO UNETA PISMA U "ELITU": Takmičarka se SLOMILA kad je pročitala OVE reči!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mrvica nije mogla da dođe sebi od čestitki koje je dobila od porodice!

HITNO UNETA PISMA U "ELITU": Takmičarka se SLOMILA kad je pročitala OVE reči!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pismo

Danas je poseban dan za takmičarku "Elite 8" Jelenu Nedeljković Mrvicu, koja slavi rođendan. Pre proslave njenog rođendana Veliki Šef je poslao pismo na adresu Bele kuće. 

- Draga Mrvice, Veliki Šef ti želi srećan rođendan, puno zdravlja i sreće, zabava je organizovana u Dubiozi - glasilo je pismo, koje je pročitala Jelena Ilić, ovonedeljni vođa.

Nakon čitanja pisma Mrvica je s cimerima krenula ka Dubiozi, gde su je sačekala iznenađenja. Odmah je počela da čita čestitke od porodice, nakon čega je završila u suzama.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mrvicu sačekalo iznenađenje u Dubiozi

- Mrvice, srećan rođendan sve najlepše. Želim ti da budeš srećna i kad izađeš da idemo na pivo, volim te! Tvoj ujak - glasila je jedna čestitka.

- Mrvice moram da ti kažem da ćemo se brzo videti i da se držiš, ne stižem mnogo da gledam! Tvoj drugar Luka - glasila je druga čestitka.

- Mrvice, želimo ti hrabrost da ostvariš svaki svoj san - pročitala je ona narednu čestitku.

- Mrvice, volimo te kao brata, srećan rođendan sve najlepše, žele ti tvoji drugovi iz Podgorice - pročitala je Mrvica.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mrvica se slomila posle reči porodice

- Mala, dobro ti ide, a ako negde zapneš, znaš koga da zoveš. Srećan rođendan, tvoj brat Matija te voli - glasila je naredna čestitka.

- 22. 10. rodila se moja sreća, srećan rođendan. Ostani takva kakva jesi, voli te tvoja mama. Ti si moja lavica, ti si ćerka kakvu sam samo mogla poželeti - glasila je čestitka od porodice, koja ju je posebno dotakla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading