OČEKUJEM POBEDU! Navijači Zvezde optimistični pred duel sa Monakom!

Autor:

Sport

22.10.2024

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bitno je samo da ne prave greške.

OČEKUJEM POBEDU! Navijači Zvezde optimistični pred duel sa Monakom!

Foto: Republika.rs

Crvena zvezda se sprema za izazov na gostovanju Monaku u okviru trećeg kola Lige šampiona. Tim iz Beograda ima težak zadatak pred sobom, ali je svestan da može da napravi iznenađenje ukoliko odigra skoro savršen meč i izbegne greške koje su ih koštale u prethodnim susretima.

Republika je na mestu dešavanja utakmice razgovarala sa tri navijača Zvezde i pitali smo ih koja su njihova očekivanja za večerašnju utakmicu.

Republika

Foto: Republika.rs

 

Miloš iz Beograda došao je sa dvojicom prijatelja na utakmicu trećeg kola Lige šampiona između Monaka i Crvene zvezde.

- Monako jeste jak ali možemo sa njima da igramo. Optimista sam. Prognoziram 2:1 za Zvezdu - rekao je Miloš.

Republika

Foto: Republika.rs

Miloš iz Beograda u Monaku

 

Radomir iz Beograda je jutros dosao sa prijateljima i redovno prati Zvezdu, on se nada bar nerešenim rezultatom.

- Mislim da bi Zvezda mogla da izvuče nerešeno ako se potrudi, odnosno ako budu igrali kao prvo poluvreme prošli put. Tako da očekujem minimum nerešeno, ali videćemo šta će biti - rekao je Radomir.

Delija iz Makedonije optimistično očekuju pobedu Zvezde i to rezultatom 1:2.

 

 

Podsetimo, trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, ističe da je svestan problema koji su se pojavili u prethodnim mečevima te da je smanjenje grešaka ključno za uspeh u ovom duelu.

Utisak sa prve dve utakmice je da smo pravili previše grešaka. Imaćemo i u ovom meču takve situacije. Činjenica je da takve šanse naši igrači ne mogu da imaju u našoj ligi jer je slabija po intenzitetu. Igra u našem prvenstvu i u Ligi šampiona su nespojive. Pričali smo da budemo mudriji, da smanjimo greške. Niko ne želi da pravi greške, nijedan igrač. Nama se to ponavlja dosta, ali se nadam da nećemo imati tu situaciju sutra. Igramo protiv rivala koji je dinamičan, snažan, igra presing. Francuska ekipa sa nemačkim stilom. Biće izuzetno teško. Grešaka će biti, ali moramo da ih smanjimo na minimum - jasan je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading