MEDIJI MONAKA NEZAINTERESOVANI ZA UTAKMICU! Sastave potpuno promašili, a neki nisu ni pisali o Zvezdi!

Autor:

Sport

22.10.2024

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo je jedan list posvetio pažnju današnjem meču.

MEDIJI MONAKA NEZAINTERESOVANI ZA UTAKMICU! Sastave potpuno promašili, a neki nisu ni pisali o Zvezdi!

Foto: Republika.rs

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 18.45 igraju meč trećeg kola ligaške faze Lige šampiona protiv ekipe Monaka. Interesantno je da je javnost u Monaku, kao i mediji, malo zainteresovana za ovaj meč, a fokus je pre svega na dobrim igrama Monaka od početka sezone.

Jedini list koji je posvetio značajnu pažnju ovom meču je "Monaco matin", koji je objavio članak pod naslovom "Pobedite i ostanite u formi". Međutim, pomenuti list je takođe objavio i sastav Zvezde za meč, ali su prilično promašili, s obzirom da su objavili netačan sastav tima koji izgledata ovako: M. Ilić - Seol, Điga, Spajić, Rodić - Elšnik, Krunić - Maksimović, L. Ilić, Silas - Katai.

Republika

Foto: Republika.rs

Pretpostavka sastava medija iz Monaka

 

S druge strane, ostali mediji poput "Le Figaro" i "Le Parisien" su pažnju posvetili isključivo meču PSŽ - PSV koji je na programu od 21.00 čas, dok "Le Monde" uopšte nije pisao o fudbalskim dešavanjima i Ligi šampiona.

Republika

Foto: Republika.rs

 

 

Očekuje se da trener Milojević izvede potpuno drugačiji sastav, kako su već ranije najavili. Takođe, očigledno je da i stadion Monaka teško da će biti popunjen, što je donekle i očekivano s obzirom na nedostatak interesovanja medija i javnosti za ovaj meč.

U svakom slučaju, i pored nedostatka medijske pažnje, fudbaleri Crvene zvezde će dati sve od sebe da ostvare dobar rezultat u gostima kod Monaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading