SAZNAJEMO! Ovo su mogući sastavi Crvene zvezde protiv Monaka!

Autor:

Sport

21.10.2024

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloje se opredelio za sigurnost na terenu.

SAZNAJEMO! Ovo su mogući sastavi Crvene zvezde protiv Monaka!

Foto: www.profimedia.rs

Vladan Milojević

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Monaku u okviru trećeg kola Lige šampiona od 18.45 na stadionu Lui II. Crveno-beli su do sada doživeli dva poraza u najelitnijem evropskom takmičenju, u Beogradu od Benfike 2:1 i u Milanu od Intera 4:0. Sada tim iz Ljutice Bogdana ide u "kneževinu" da popravi utisak i da konačno obraduje navijače.

Republika nezvanično saznaznaje trener šampiona Srbije, Vladan Milojević se opredeilo za sledećih 11: Marko Ilić, Seol, Naser Điga, Uroš Spajić, Milan Rodić, Timi Maks Elšnik, Rade Krunić, Silas, Piter Olajinka, Andrija Maksimović, Šerif Endiaje.

Na golu nema Omrija Glazera koji je defintivno van forme ove sezone, ali ima i povredu. On je do sada bio odgovoran za polovinu primljenih golova Zvezde u Ligi šampiona, pa je Milojević odlučio da da šansu Iliću, koji definitivno ima bolje partije od Izraelca, a takođe je bio prvi izbor Miloja tokom pripremnog perioda. 

Foto: Republika.rs

Republika u Monaku

Milojević je pred sutrašnju utakmicu istakao je da je Monako ozbiljna ekipa i da igraju odličan fudbal.

- Mislim da Monako ove sezone igra jako dobar fudbal i po meni su blizu sa Pari Sen Žermenom, verovatno će i Marsej da se uključi u borbu za titulu. Adi Hiter je dolaskom promenio DNK ekipi. Igra se dosta agresivno, brzo, sa dosta energije, trčanja, brzih završnica. Ekipa koja jako dobro implementirana od strane njihovog trenera, igrači su to dobro prihvatili. Imaju samopouzdanja. Tačno je da imamo dosta problema, ali jednostavno od početka imamo probleme. Nisu to samo igrači koji fale zbog povrede. Moramo konstantno da menjamo formacije, igrače. Da ponovim još jednom, imaju uticaj na našu igru, mi njih nemamo. Mi smo u Ligi šampiona u ovom formatu, izaći ćemo, borićemo se, daćemo sve od sebe. Videćemo kako ćemo da završimo utakmicu - ističe Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading