MISLIM DA JE ZVEZDA KVALITETNIJA! Adolf Hiter o crveno-belima!

Autor:

Sport

21.10.2024

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je na konferenciji uporedio Crvenu zvezdu i prvaka Hrvatske.

MISLIM DA JE ZVEZDA KVALITETNIJA! Adolf Hiter o crveno-belima!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde se spremaju da gostuju ekipi Monaka u utakmici trećeg kola Lige šampiona, a trener "kneževa" Adolf "Adi" Hiter izneo je svoje viđenje predstojećeg duela. On je na konferenciji za medije istakao da je teško uporediti Crvenu zvezdu sa Dinamom iz Zagreba, navodeći da smatra da je Zvezda kvalitetnija. Hiter je pohvalio neke od igrača Crvene zvezde, ističući Silasa i mladog Maksimovića, te naglasio da je Zvezda zaslužila pobedu u prethodnoj utakmici protiv Benfike.

On je na konferenciji uporedio Crvenu zvezdu i prvaka Hrvatske.

 - Teško je uporediti ovaj tim sa Dinamom iz Zagreba, na primer. Mislim da je Zvezda kvalitetnija. Ima interesantne igrače kao što su Silas, koji je nekoliko sezona igrao za Štutgart ili mladi Maksimović, produkt Zvezdine škole koji već igra na visokom nivou. Odigrali su veoma dobro prvo poluvreme protiv Intera, kao i meč sa Benfikom. Zaslužili su da pobede u toj utakmici, tako da ćemo morati da budemo oprezni. Dobar su tim i dolaze sa ambicijom da pobede kako bi ostali u trci za prolaz. U Ligi šampiona moramo da igramo na visokom nivou, čeka nas teška utakmica ali cilj je pobeda koja bi nam mnogo značila - rekao je Hiter

Govorio je i o budućim mečevima.

Republika

Foto: Starsport

 

 

 - Posle ove utakmice imaćemo ih još pet, tako da je i dalje sve moguće, ali sutrašnja utakmica bi mogla da bude ključna jer ako pobedimo imaćemo sedam bodova i još tri bi trebalo da budu dovoljna da se obezbedi prolaz u narednu fazu. Sutrašnja pobeda dala bi nam vetar u leđa i siguran sam da bismo upisali još jednu u preostalih pet utakmica čak iako bi rivali bili jači, jer ova ekipa voli izazove. Pobedili smo Barselonu, možemo da uradimo isto protiv Benfike, Aston Vile, Arsenala i Intera. U fudbalu je sve moguće - dodao je Hiter.

Pohvalio je defanzivu svoje ekipe.

 - Nivo defanzivne igre je odličan, ako pogledamo utakmice protiv Lila (0:0) i Rena (2:1), pokazali smo u njima stabilnost. Ceo tim se borio da odigramo bez primljenog gola, ali sada moramo da nađemo balans između postizanja i neprimanja golova. To je verovatno najteži posao za trenere, ali radimo na tome da napredujemo i to nam je jedan od ciljeva - zaključio je Hiter.

Utakmica između Monaka i Crvene zvezde na programu je sutra u Monaku od 18.45 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading