STRAVIČNE REČI! Terzina porodica zbog LJUBAVNICE dobila ŠOK PISMO - OVO će uništiti u Eliti 8!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Janićijević i Terzić dobila šok pismo!

STRAVIČNE REČI! Terzina porodica zbog LJUBAVNICE dobila ŠOK PISMO - OVO će uništiti u Eliti 8!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, shutterstock

Bivša takmičarka rijalitija "Elita 7", poznatija kao Lejdi Di, nedavno je uzburkala javnost svojim otvorenim pismom upućenim porodici Sofije Janićijević i Bori Terziću. Naime, poznato je da je Bora prevario svoju verenicu, trudnu Milicu Veličković, sa Sofijom, što je izazvalo burnu reakciju Lejdi Di.

U svom oštom pismu, Lejdi Di nije štedela reči kada je izrazila svoje nezadovoljstvo Bori Terziću i Sofiji Janićijević.

- Žalićeš ti idiote svoj život kad te ta rospija šutne zauvek. Ali i treba, jer ti nakon ovakvih poteza ne zaslužuješ da budeš srećan! Kad si u stanju da povrediš tako trudnu ženu koja ti nosi dete. Nadam se da je tvoja porodica ponosna što te je tako vaspitala, kao i porodica te profuknjače - napisala je besna Lejdi Di na Instagramu.

Republika

Foto: Instagram.com

Lejdi Di o Sofiji Janićijević i Bori Terziću

 


Ovo otvoreno pismo izazvalo je brojne reakcije javnosti, koja je podeljena oko ovog skandala. Mnogi su podržali Lejdi Di i njenu hrabrost da javno osudi takvo ponašanje, dok su drugi isticali da bi privatne stvari trebalo rešavati van medija.

Nakon što je otkrivena afera između Bore Terzića i Sofije Janićijević, trudna Milica Veličković takođe je postala predmet javnog interesovanja. Mnogi su pružili podršku trudnoj ženi nakon ovog skandala, ističući da zaslužuje poštovanje i podršku u ovim teškim trenucima.

Ovaj skandal izazvao je žestoke reakcije javnosti i pokazao koliko su privatni životi javnih ličnosti izloženi medijskoj pažnji. Lejdi Di je hrabro istupila sa svojim stavom, a vreme će pokazati kako će se ova situacija dalje razvijati.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading