SERGEJ TRIFUNOVIĆ PRVI PUT NA JAVNOM MESTU POSLE DRAME U HRVATSKOJ! Pojavio se na promociji, a drastično je promenio izgled (FOTO)

Autor:

Zabava

22.10.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podsetimo, Trifunović je proteran iz Hrvatske na tri meseca, što je izazvalo veliku pažnju medija u regionu.

SERGEJ TRIFUNOVIĆ PRVI PUT NA JAVNOM MESTU POSLE DRAME U HRVATSKOJ! Pojavio se na promociji, a drastično je promenio izgled (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Glumac Sergej Trifunović, poznat po svojim kontroverznim stavovima i oštrim komentarima, ponovo je u centru pažnje javnosti, ali ovog puta ne zbog političkih izjava već zbog svog vernog psa vučjaka Mileta. Nakon nedavne deportacije iz Hrvatske, Trifunović je ponovo uživao u društvu svog omiljenog psa, koji mu je očigledno najbolji prijatelj i verni saputnik u svim životnim situacijama.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sergej Trifunović

 

Večeras su se zajedno pojavili na promociji novog albuma Sajsi MC, gde su privukli pažnju svojom neobičnom pojavom. Iako nije uobičajeno da psi prate svoje vlasnike na ovakvim događajima, Mile je bio savršeno društvo Sergeju, šetajući slobodno oko lokala i stvarajući pomalo neobičnu, ali simpatičnu sliku za kućnog ljubimca na takvom događaju.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sergej Trifunović

 

Njihova nerazdvojnost i bliskost jasno pokazuju koliko su povezani, a ova neobična slika definitivno je izazvala pažnju prisutnih i javnosti. Ovaj neobični duo zajedno ide na gostovanja, putovanja, pa čak i na muzičke promocije, što govori o izuzetnoj povezanosti između vlasnika i psa.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sergej Trifunović i Sajsi MC

 

Podsetimo, Trifunović je proteran iz Hrvatske na tri meseca, što je izazvalo veliku pažnju medija u regionu. On je napustio Hrvatsku 22. septembra, a sa njim je sve vreme bila i njegova supruga, Isidora. Rešenje o proterivanju stupilo je na snagu u prvoj minuti 23. septembra 2024. godine, kako je preneo hrvatski portal "Slobodna Dalmacija".
 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading