OVO JE SUPRUG SAJSI MC! Na promociji se krio od KAMERA, a evo kako izgleda! (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.10.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sajsi MC je sa njim dobila bebu!

OVO JE SUPRUG SAJSI MC! Na promociji se krio od KAMERA, a evo kako izgleda! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Večeras, 22. oktobra, reperka i pevačica Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, organizovala je promociju svog novog albuma "Mater". Pojavila se pred medijima u krznu i haljini s dubokim dekolteom, izgledajući nikad bolje. Njen suprug Marko Trmčić Krsma bio je prisutan, ali nije želeo da se slika i sve vreme se skrivao od novinara. Naše kamere su ga zabeležile kako sa strane posmatra događaj, obučen u belu košulju i teksas pantalone.

 


Sajsi MC je poznata po tome što ne voli mnogo da govori o svom privatnom životu, te publika o njoj ne zna mnogo. Koliko joj je bitno da lični život zadrži za sebe pokazuje i činjenica da dugo niko nije znao da je u braku sa kolegom, poznatim muzičarem Markom Trmčićem Krsmom, koji je član sastava JNA.

Marko Trmčić Krsma je član sastava JNA, beogradskog pank sastava posvećenog Partizanu i njegovim navijačima, Grobarima, osnovanog 2010. godine. Ova grupa je nastala radi podsećanja i želje za vraćanjem subkulture koja je obeležila i davala uvek poseban šmek Jugu i Grobarima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, večeras je oduševila prisutne na promociji svog novog albuma "Mater". Njen izgled je bio besprekoran, a prisustvo supruga Marka Trmčića Krsme dodatno je začinilo ovaj događaj. Sajsi MC je poznata po svojoj povučenosti iz javnosti, te je retko kada otkriva detalje iz svog privatnog života. Ovom prilikom, njen suprug Marko je takođe privukao pažnju, budući da je član sastava JNA, pank grupe koja je posvećena Partizanu i njegovim navijačima, Grobarima. Ova promocija definitivno je ostavila snažan utisak na prisutne i najavila uspešnu karijeru novog albuma "Mater".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading