NAŠ PEVAČ U BRUSU IDE DA SLUŽI VOJNI ROK! Filarri izazvao HAOS, pojavio se u CRVENOJ KOŽI, a na grudima OVO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.10.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač Filarri izazvao haos na društvenim mrežama.

NAŠ PEVAČ U BRUSU IDE DA SLUŽI VOJNI ROK! Filarri izazvao HAOS, pojavio se u CRVENOJ KOŽI, a na grudima OVO! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Kontroverzni pevač Filarri izazvao je pravu buru na društvenim mrežama pojavivši se na promociji albuma koleginice Sajsi MC u potpuno neočekivanom izdanju.

Dok su svi prisutni očekivali da će Filarri privući pažnju svojim uobičajenim ekscentričnim stilom, niko nije mogao da predvidi da će se na njegovoj odevnoj kombinaciji naći i - brus. Ova neobična pojava izazvala je žestoku polemiku na društvenim mrežama, gde su se mnogi pitali šta je bio motiv za ovakav potez.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Svi prisutni na promociji bili su zapanjeni kada su primetili neobičan detalj na Filarrijevoj odevnoj kombinaciji. Mnogi su se pitali da li je ovo bio pokušaj da skrene pažnju sa samog događaja ili je Filarri pokušavao da pošalje neku poruku kroz svoj nekonvencionalni stil. Neki su se našalili na račun situacije, dok su drugi bili ozbiljno zatečeni.

Nakon što su slike sa promocije počele da se šire društvenim mrežama, polemika oko Filarrijevog oblačenja brzo je uzela maha. Mnogi su izneli svoje mišljenje o ovom neočekivanom potezu, dok su se neki složili da je ovo prešlo granicu dobrog ukusa. Neki su se zapitali da li je ovo bila samo marketinška fora ili ima dublje značenje.

 

 



U svetlu nedavne izjave kontroverznog pevača da će se vrlo rado odazvati vojnom roku ukoliko bude bilo potrebe, mnogi su se zapitali da li je ovo bio još jedan pokušaj da privuče pažnju javnosti ili je Filarri zaista spreman da podrži vojne akcije ako zatreba.

U svakom slučaju, Filarri je još jednom uspeo da šokira javnost svojim nekonvencionalnim potezima, a da li će ova polemika uticati na njegovu karijeru, ostaje da se vidi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading