ŠOK PREOKRET PRED PZE! Sajsi MC progovorila o SARADNJI sa Breskvicom! (VIDEO)

Autor: P. R./O. B.

Zabava

22.10.2024

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sajsi MC na promociji albuma otkrila je da bi napraivla pesmu za Breskvicu.

Ivana Rašić Trmičić, poznatija kao Sajsi MC, organizovala je glamuroznu proslavu povodom promocije svog novog albuma "Mater". Proslava je održana u jednom prestoničkom lokalu, gde je reperka privukla pažnju svojim elegantnim i smelim izgledom.

Za ovu priliku, Sajsi MC je odabrala dugu crnu haljinu sa sofisticiranim detaljima, upotpunjenu krznenim ogrtačem tamne nijanse, koji je naglasio njenu figuru i uneo dozu glamura.

- Mnogo je dobar osećaj gledati svoj dokumentarac. Baš je dobar trip. Zabeležili smo sve. Kako se snimamo, kako se radi na albumu. Krivo mi je i što to nisam radila za prethodne albume, ali ću definitivno raditi ubuduće. Vi ćete imati prilike da to pogledate za par meseci. Dokumentarac ide na festivale, pa kad to bude prošlo ide na Jutjub. 

Sajsi je istakla da njen posao i materinstvo ne dozvoljavaju dug i kvalitetan san.

- Ja spavam tek kad završim sve. Najnovije istraživanje kaže da žene treba da spavaju više od muškaraca. Kažu da treba 10 sati ja uspem nekih 7. Ne smem da zamislim šta će se desiti kad budem uspela da spavam 9 sati - priznaje reperka i dodaje da je roditeljstvo nije promenilo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Potom se dotakla i da li bi Breskvici napravila pesmu za Pesmu za Evroviziju. 

- Ako me budu pozvali, ja sam tu da ispunim svoju građansku dužnost... Zavisi kakva je pesma, što da ne, ja bih napisala pesmu svakom ko ume da iznese moju ideju ili tekst - rekla je Sajsi MC, pa dodala o saradnji sa Karleušom:

- Možda u budućnosti nešto, moguće je sve. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading