"TA MI NEĆE RAĐATI DECU..." Vuk Kostić nikad BRUTALNIJE o današnjim devojkama!

Autor:

Zabava

22.10.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Kostić nikad iskrenija.

"TA MI NEĆE RAĐATI DECU..." Vuk Kostić nikad BRUTALNIJE o današnjim devojkama!

Foto: printscreen

Glumac Vuk Kostić, poznat po svom šarmu koji osvaja brojne obožavateljke, uvek je bio otvoren kada je reč o ljubavnom životu. Njegova popularnost među damama je nesumnjiva, a interesovanje za njegov privatni život ne jenjava. Iako detalji o tipu žene koji privlači Kostića ostaju misterija, on je jasno izrazio svoj stav prema trendu plastičnih operacija.


Kostić je javno izneo svoj stav o savremenim estetskim intervencijama, ističući da nije sklon istima.

- Da, pa to sigurno nije moj tip žene. Ta mi neće rađati decu i ići pred staru majku sigurno. A to koji je moj tip žene, to samo ta žena zna - izjavio je Kostić svojevremeno za "Blic".

Ovom izjavom, Vuk Kostić je izrazio svoje mišljenje o plastičnim operacijama i istakao svoj stav o prirodnoj lepoti.

Foto: ATA Images

Vuk Kostić slike

 


Osim što je poznat po svom stavu prema plastičnim operacijama, Vuk Kostić takođe intrigira javnost svojim izjavama o ljubavnom životu.

Iako detalji o tipu žene koji bi mogao da privuče Kostića ostaju tajna, glumac je naglasio da samo ta žena zna koji je njegov tip. Ova izjava dodatno pojačava intrigiranje javnosti o privatnom životu popularnog glumca.

U zaključku, Vuk Kostić je svojom iskrenošću i jasnim stavovima o plastičnim operacijama i ljubavnom životu privukao pažnju javnosti i ostao zanimljiva ličnost u domaćoj javnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading