ZVEZDA I PARTIZAN "POPILI" KAZNE OD EVROLIGE: Navijači skupo koštaju večite

Autor:

Sport

22.10.2024

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli moraju da plate pet puta veći iznos

ZVEZDA I PARTIZAN "POPILI" KAZNE OD EVROLIGE: Navijači skupo koštaju večite

Foto: Starsport/Ilustracija

Delije i grobari u Areni

Partizan je prošle nedelje odigrao perfektno duplo kolo, Zvezdi je isti učinak zamalo ispao posle lude utakmice sa Barselonom u Areni, ali ima i loših strana - kazne. Navijači i jednog i drugog kluba su se ponašali neadekvatno, pa je discpilinski sudija Evrolige izrekao niz kazni zbog nereda u najvećoj dvorani u Srbiji, ali i mnogim drugim širom Evrope. 

Naime, Crvena zvezda je kažnjena sa ukupno 25.000 evra zbog ubacivanja tvrdih predmeta na teren, kao i uvredljivog skandiranja sa tribina tokom utakmice sa Barselonom. Crveno-beli su tako prošli mnogo gore od crno-belih koji su dobili vrlo "mlaku" novčanu kaznu.

Republika

Foto: Starsport

Delije protiv Barselone

Partizan će morati da izdvoji 5.000 evropskih novčanica zbog baklji koje su upaljene u dvorani tokom utakmice sa Bajernom, u trećem kolu Evrolige.

Kažnjeni su i Andrea Trinkijeri, trener Žalgirisa, zbog komentarisanja suđenja. Italijan će morati da plati 5.000 evra. Luka Banki, šef struke Virtusa, će zbog istog razloga morati da plati 6.500 evra. Žalba koju je uložio Panatinaikos na suđenje u meču protiv Pariza nije usvojena. Aktuelni prvak Evrope tu utakmicu je izgubio. 

I dalje je nepoznato da li Crvena zvezda razmišlja o eventualnoj žalbi, budući da je Evroliga naknadno objavila da je načinjeno čak sedam sudijskih greška na meču sa Barselonom, od čega veći deo na štetu domaće ekipe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading