ASMIN STAO U AHMIĆKINU ZAŠTITU: Zbog jedne stvari nije izdržao da se ne oglasi, sada je sve jasno! ŠOK-PREOKRET!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Durdžić se poneo kao savestan otac Anelinog deteta.

ASMIN STAO U AHMIĆKINU ZAŠTITU: Zbog jedne stvari nije izdržao da se ne oglasi, sada je sve jasno! ŠOK-PREOKRET!

Foto: Republika, Printscreen/Pink TV

Nakon sinoćnje žestoke svađe Aneli Ahmić i Borislava Terzića Terze, prilikom kouje je Terza Ahmićki psovao maloletnu ćerku Noru, oglasio se i otac deteta Asmin Durdžić.

Naime, on je potpuno neočekivano stao u Ahmićkinu zaštitu, te poručio da će Terza snositi posledice, jer mala Nora ima oca koji će učiniti sve da je zaštiti bez obzira na njegove odnose sa Aneli i njenom porodicom.

- Što se tiče njihovih ratova i svađa, to me ne zanima, ali u kakvom god odnosu sam ja sa Aneli i porodicom njenom, Nora ima oca koji neće dozvoliti da Noru bilo ko psuje i razvlači, i uvek ću stati u zaštitu svog deteta! To što je psovao Noru će 100% da snosi posledice. Neka teraju njihov rijaliti kako god žele i misle da treba, ali zamolio bih ih da Noru ne mešaju u njihov rijaliti - poručio je Alibaba za Pink.rs.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Aneli Ahmić zapenila kad joj je Terza pomenuo dete

Podsetimo, tokom sinoćnje žurke u "Eliti 8" koju je organizovao Veliki Šef, desio se haos u kazinu. Naime, Borislav Terzić Terza u jednom momentu žestoko je napao Aneli Ahmić. 

Njihova svađa nastavila se i ispred kazina u dvorištu, gde je Terza udario Aneli tamo gde je najviše boli, uvredama na račun njene ćerke Nore.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Otac Anelinog deteta Asmin Durdžić poručio Terzi da će snositi posledice

Kako je Ahmićeva istakla, Terza je očigledno bio u alkoholisanom stanju tokom sukoba, zbog čega su pripadnici obezbeđenja morali da reaguju da bi ga sprečili i zaustavili karambol.

- Za ovo što si rekao da ćeš mi je*ati Noru ćeš naje*ati, za bebu od tri godine tako da govoriš, je*aću ti mamu, klo*aru pijani - zapretila mu je Aneli u Beloj kući, a sigurno bi joj bilo drago da zna da se za njihovu ćerku zauzeo i otac, iako su u lošim odnosima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading