NEĆE SE SMIRITI DOK TERZU NE VIDI IZA REŠETAKA: "To se ne prašta i ne zaboravlja..." Dala je reč da će ga REŠITI (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se i ona posle noćašnjeg incidenta!

NEĆE SE SMIRITI DOK TERZU NE VIDI IZA REŠETAKA: "To se ne prašta i ne zaboravlja..." Dala je reč da će ga REŠITI (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Nakon brutalne svađe koju je imala sa Borislavom Terzićem Terzom tokom sinoćnje žurke, Aneli Ahmić je i prilikom današnjeg gostovanja u radio Amenziji otkrila da mu, i pored toga što joj je posovao maloletnu ćerkicu i majku, najviše zamera psovke na račun mrtvog oca.

Na to nije ostala imuna ni njena sestra Sita Ahmić, koja se oglasila putem storija na svom Instagram profilu i poručila da se ne oseća dobro, te da će to rešiti na svoj način.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Aneli Ahmić imala žestok okršaj sa Borislavom Terzićem Terzom

Znajući kako se postavljala u prethodnoj sezoni prema svakome ko je vređao njenu sestru i da je sve vreme koordinirala sa njenim advokatima, po svemu sudeći ovom stavkom će se posebno pozabaviti, s obzirom na to da se i nje same tiče, te da se neće smiriti dok Terzu ne vidi iza rešetaka.

Ovo jedva mogu i da napišem i jedva sam skupila snage, psovan mi je mrtvi otac. To se ne prašta i ne zaboravlja, od danas, pa do bilo kada - napisala je Sita, pa dala reč:

- To je jedna posebna tačka koju ćemo da rešimo. Odakle je došla, ponosno je došla, a ponosno će se i vratiti. Hvala vam ljudi na ovako velikoj podršci, ne zamerite, ako ćete iskreno, nisam dobro i ne stižem da vam se javim.

Republika

Foto: printskrin instagram

Anelina sestra Sita Ahmić se naoštrila da reši Terzu

Podsetimo, povodom Aneline i Terzine svađe oglasio se čak i Alibaba. 

Naime, Asmin Durdžić je naglasio da mala Nora, uprkos njegovom odnosu sa njenom majkom, ima oca koji će je uvek zaštiti od svega.

Što se tiče njihovih ratova i svađa, to me ne zanima, ali u kakvom god odnosu sam ja sa Aneli i porodicom njenom, Nora ima oca koji neće dozvoliti da Noru bilo ko psuje i razvlači, i uvek ću stati u zaštitu svog deteta! To što je psovao Noru će 100% da snosi posledice. Neka teraju njihov rijaliti kako god žele i misle da treba, ali zamolio bih ih da Noru ne mešaju u njihov rijaliti - poručio je Alibaba za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading