POPULARNI MUZIČAR DOŽIVEO MOŽDANI UDAR NA TURNEJI, menadžer javno MOLI ZA POMOĆ!

Autor:

Zabava

23.10.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S obzirom na nedostatak osiguranja ili prihoda od turneje, roker se suočava sa ogromnim finansijskim izazovima u ovom teškom ternutku.

POPULARNI MUZIČAR DOŽIVEO MOŽDANI UDAR NA TURNEJI, menadžer javno MOLI ZA POMOĆ!

Foto: Dan Deslover / Rmv / Zuma Press / Profimedia

Muzičar Metju Svit

Metju Svit, nekadašnja zvezda 90-ih, nedavno je doživeo blaži moždani udar tokom turneje u Torontu. Šezdesetogodišnji muzičar, poznat po hit pesmama "Girlfriend" i "I've Been Waiting", sada se bori za oporavak, a njegov mendžer je pokrenuo "GoFundMe" stranicu kako bi prikupio sredstva za troškove rehabilitacije.

Neočekivani životni preokret

Svitova nacionalna turneja sa grupom Hanson pretrpela je neočekivan prekid kada je muzičar doživeo moždani udar u Torontu. Ovaj tragični događaj iznenadio je njegovu porodicu, prijatelje i fanove širom sveta.

Foto: Wikipedia

Metju Svit

Pomoć putem "GoFundMe" stranice

Kako smo već napomenuli, mendžer je postavio "GoFundMe" stranicu kako bi prikupio finansijska sredstva za Metjuov oporavak. Ova platforma pruža mogućnost ljudima da pruže pomoć onima kojima je potrebna nakon životnih nedaća, a Svitova situacija izazvala je veliki odjek među njegovim obožavaocima.

Finansijski teret

S obzirom na nedostatak osiguranja ili prihoda od turneje, Metju se suočava sa ogromnim finansijskim izazovima. Lekari i bolnička nega u Torontu bili su ključni u spasavanju njegovog života, ali zdravstvena zaštita nije besplatna za Amerikance u Kanadi.

Rehabilitacija i lečenje

Planirano je da Metju bude prebačen hitnim transportnim avionom sa medicinskim osobljem u specijalizovani rehabilitacioni centar u Sjedinjenim Američkim Državama, gde će dobiti non-stop negu i terapiju tokom šest nedelja. Predviđa se da će mu biti potrebni meseci lečenja i rehabilitacije za koje se svi nadaju da će dovesti do potpunog oporavka.

Apel za podršku

Tim Metju Svit apeluje na ljude da pruže podršku kroz finansijska sredstva kako bi mu omogućili adekvatnu negu i lečenje. Autori saopštenja ističu da će svaka donacija biti od velike pomoći u ovom teškom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading