ĆUBIN BRAT NE ŽELI DA POGLEDA BIOLOŠKOG OCA, BESAN KAO RIS NA NENADA! Neviđena drama u porodici Ćubić, čekaju se REZULTATI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan ne podržava Ćubinu potragu za biološkim roditeljima!

ĆUBIN BRAT NE ŽELI DA POGLEDA BIOLOŠKOG OCA, BESAN KAO RIS NA NENADA! Neviđena drama u porodici Ćubić, čekaju se REZULTATI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Ćubić Ćuba, učesnik popularnog rijalitija "Elita 8", nedavno je šokirao javnost otkrivši da je usvojen i da ništa ne zna o biološkim roditeljima. Ova emotivna ispovest izazvala je lavinu reakcija, a posebno je uzburkala javnost kada se pojavio Goran Pavlović, koji tvrdi da je biološki otac Ćube i njegovog starijeg brata Stefana.

Napetost je dodatno porasla kada je najavljeno da će se sprovesti precizna DNK analiza da bi se utvrdila istina o ovoj porodičnoj drami. Uzorci su uzeti od Pavlovića i Ćube, a očekuje se da će rezultati biti poznati za nekoliko dana. Ova situacija pomno se prati da bi se otkrila istina o Ćubinom poreklu.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nenad Ćubić Ćuba

 

Stefan, Ćubin stariji brat, izneo je svoje mišljenje o celoj situaciji, ističući da ne podržava Ćubinu želju da sazna ko su mu biološki roditelji. Njegova izjava da je veoma vezan za majku, koja ih je usvojila, i da ne želi nikakav kontakt sa biološkim ocem dodatno je zakomplikovala ovu već komplikovanu situaciju.

- Video sam to... Ja imam samo mog brata i majku. Nisam oduševljen pričom oca, a i ne interesuje me, mislim da je manipulator - rekao je za Pink.rs Stefan, koji ne podržava bratovljevu želju da sazna ko su mu biološki roditelji.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nenad Ćubić Ćuba

 

- Majci je teško i ne podržavam brata što to radi. On je sad tamo pogubljen i ne zna ni on šta priča i šta radi, a biološki otac je pokušao da stupi sa mnom u kontakt, ali ja to ne želim, niti bih to ikad uradio zato što imam roditelje koji su mi život dali i njima sam zahvalan do kraja života, a njega ne bih ni pogledao - istakao je Stefan Ćubić za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading