ISPOVEST ŽENE KOJA JE NAPADNUTA NA NASTUPU VESNE ZMIJANAC: Slučaj prijavila crnogorskoj policiji, krenula da dobija PRETNJE!

Autor:

Zabava

24.10.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i njen advokat!

ISPOVEST ŽENE KOJA JE NAPADNUTA NA NASTUPU VESNE ZMIJANAC: Slučaj prijavila crnogorskoj policiji, krenula da dobija PRETNJE!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vesna Zmijanac

Podgoričanka V.Đ. prijavila je policiji da je 20. oktobra fizički napadnuta na nastupu Vesne Zmijanac u jednom lokalu. Kako je V.Đ. izjavila u krivičnoj prijavi, incident se desio dok se nalazila u jednom ugostiteljskom objektu u Podgorici, tačnije oko 01:30, u društvu prijatelja B.D. Ona se sada oglasila i ispričala sve o incidentu, ali i o pretnjama koje je dobijala nakon što je slučaj prijavila crnogorskoj policiji.

 - Nakon svadbe sam zajedno sa svojim prijateljima otišla u poznati lokal u Crnoj Gori u kom je pevala te večeri Vesna Zmijanac. U jednom momentu sam želela da telefonom snimim izvedbu pesme i kada sam prišla bliže bini izvinila sam se ljudima koji su stajali u blizini i rekla da želim da snimim pesmu. Međutim, kako je uz mene stajao i moj prijatelj, njemu nisu dozvolili prolazak. Ja sam pokušavala da objasnim da je on sa mnom i da neće prilaziti dalje. U tom momentu jedan od članova privatnog obezbeđenja nekoga iz kriminogene sredine me je uzeo za ruku nasilno, na šta sam odreagovala rekavši da me pusti, ali je usledio za mene još veći šok, kada me je taj isti čovek pesnicom udario u predelu usana - objašnjava V.Đ. i dodaje da je u pitanju muškarac krupnije građe koji je, kako kaže, odranije poznat policiji.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Kako kaže žena kaže, slučaj je prijavila policiji

Kako je dalje ispričala ova Podgoričanka, ona je najpre pokušavala ruke da oslobodi jer ju je, kako kaže, jako stegao i držao, a ubrzo su prišli i ljudi iz obezbeđenja kluba i nju i njenog prijatelja izbacili napolje. Ostala je, kako kaže, u čudu šta se dogodilo, pogotovo što, prema njenim rečima, ovako nešto nikada nije doživela.

Poruke i pozivi koji su usledili kasnije, ali i cela situacija u kojoj se našla, kao i povrede koje je zadobila, naveli su je da, kako je dodala, odmah sve prijavi policiji. Međutim, kako kaže, iako je uredno sve prijavila, navela i ime i prezime napadača i dalje niko ništa ne preduzima.

- Postoje kamere u čitavom lokalu, dokazi su prisutni kako se sve izdešavalo. Otišla sam sutradan ujutru i prijavila uredno sve policiji. Takođe, prijavila sam i da sam dobijala pretnje sa jednog broja gde mi je rečeno, citiram: "Da se manem toga i da se ne upuštam u to". Tada sam i saznala ko je muškarac koji je me udario i to sam prijavila policiji, ali još uvek ništa nije preduzeto - rekla je ona i dodala da ju je menadžer kluba kontaktirao i rekao da je pogledao kamere i da se zbog cele situacije izvinjava. 

Prema rečima njihove sagovornice, u prijavi koju je podnela crnogorskoj policiji ne piše sve kao što je izjavila, a na to se nadovezao i njen advokat Dejan Dragović, koji je za Kurir rekao da će se on kao punomoćnik žene koja je napadnuta u poznatom crnogorskom lokalu, izboriti za pravdu.

- Ja sam tražio da se pregledaju kamere u lokalu, međutim, odgovor nisam dobio. Zabrinjavajuće je ovakvo ponašanje pripadnika policije, s obzirom na to da nisu postupili po nalogu dežurnog tužioca, a radi se o ozbiljnom nasilničkom ponašanju i fizičkom napadu o čemu postoji uredna medicinska dokumentacija. U slučaju ne postupanja ovlašćenog policijskog službenika, ja ću kao punomoćnik oštećene podneti pritužbu na rad policijskog službenika i zatražiti utvrđivanje njegove odgovornosti radi zaštite prava svog klijenta, a takođe svedoci smo da je u poslednje vreme prisutno sve više nasilja u našem društvu  - rekao je advokat napadnute žene, Dejan Dragović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading