NAPADNUTA ŽENA NA NASTUPU VESNE ZMIJANAC! Odmah reagovala policija, ovo su šok-detalji!

Autor:

Zabava

22.10.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Interesantno je da je NN lice, pre nego što je napalo V.Đ., tražilo od nje da se udalji.

NAPADNUTA ŽENA NA NASTUPU VESNE ZMIJANAC! Odmah reagovala policija, ovo su šok-detalji!

Foto: printskrin/Jutjub

Podgoričanka V.Đ. prijavila je policiji da je 20. oktobra fizički napadnuta na nastupu Vesne Zmijanac u jednom prestoničkom lokalu. Kako je V.Đ. izjavila u krivičnoj prijavi, incident se desio dok se nalazila u jednom ugostiteljskom objektu u Podgorici, tačnije oko 01:30, u društvu prijatelja B.D.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vesna Zmijanac

 

V.Đ. je izjavila da se nalazila na stepenicama neposredno pored pevačice Vesne Zmijanac kada joj je prišlo NN muško lice, krupnije građe, i fizički je napalo. Interesantno je da je NN lice, pre nego što je napalo V.Đ., tražilo od nje da se udalji, a kada je ona zatražila da snimi izvođenje pesme, usledio je napad.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Vesna Zmijanac

 

 

Nakon što je fizički napadnuta, V.Đ. tvrdi da su joj prišla nekoliko lica u crnim majicama koja rade kao obezbeđenje u lokalu i udaljila je iz objekta. Ova reakcija obezbeđenja postavlja pitanje o njihovoj ulozi i odgovornosti u ovakvim situacijama.
 

Nakon incidenta, V.Đ. se uputila u Hitnu medicinsku pomoć radi ukazivanja lekarske pomoći i konstatovanja povreda. Nakon toga je lekarski izveštaj dostavila postupajućem inspektoru. Očekuje se da će ovaj izveštaj biti od ključnog značaja za dalji tok istrage i eventualno podizanje optužnice.

Ovaj neprijatan događaj na nastupu Vesne Zmijanac izazvao je veliku pažnju javnosti, a nadležni organi će biti u obavezi da sprovedu detaljnu istragu kako bi utvrdili odgovornost za napad na V.Đ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading