SERGEJ POBEGAO S VOŽDOVCA: Trifunović nakon DIVLJANJA i polivanja vodom hitno NAPUSTIO STAN! (VIDEO)

Autor:

Zabava

24.10.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smestio psa u auto i projurio pored naše ekipe!

Ekipa portala Republika nalazi se ispred zgrade glumca Sergeja Trifunoviću na Voždovcu. On je preksinoć prijavio suprugu Isidoru Mijanović za nasilje. Međutim, iako je tužilaštvo zaključilo da nema elemenata krivičnog dela, tokom intervencije je utvrđeno da Isidora ilegalno boravi u Srbiji jer je državljanka Hrvatske, te je protiv nje podneta prekršajna prijava na osnovu Zakona o strancima i ona danas mora da napusti našu zemlju i plati kaznu od 50.000 dinara.

Ekipa našeg portala usnimila ga je čim je izašao iz zgrade sa svojim psom. Sergej je ušao u auto i samo projurio pored novinarskih ekipa i zaputio se u nepoznatom pravcu.

Glumac je pre toga u nekoliko navrata izlazio na terasu, a kako je preneo Infomer, pokazivao je srednji prst, dobacivao, a potom njihovu ekipu polio vodom.

Prethodno se obratio okupljenim ekipama.

- Tu ste, pa da vam kažem da neću da izađem. Sad će da dođe neka devojka da prošeta psa, ja neću da izlazim. Odje*ite, vratite se u svoju štalu, ja neću danas da izlazim, ćao - rekao je glumac i poslao poljubac novinarima, a njegove komšije su ga ranije raskrinkale:

- Nije izlazio, plaši se medija. Nekoliko puta je virnuo na brzinu s terase da vidi da li ste ispred, ali se brzo vraćao u stan. Mislim da zbog svega oka nije sklopio. Celu noć mu je bilo upaljeno svetlo, pričao je s nekim telefonom, čulo se jer mu je bio otvoren prozor. I ja sam loše spavao, pa sam baš bacio pogled da vidim šta se dešava. Rano jutros neki lik mu je prošetao kera - rekao je Trifunovićev komšija za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading