ISIDORA DANAS NAPUŠTA SRBIJU! Sergej Trifunović cele noći radio OVO, komšije ga RASKRINKALE!

Autor:

Zabava

24.10.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac nije izlazio iz stana otkad se vratio iz policije!

ISIDORA DANAS NAPUŠTA SRBIJU! Sergej Trifunović cele noći radio OVO, komšije ga RASKRINKALE!

Foto: ATA Images, Republika

Glumac Sergej Trifunović preksinoć je prijavio svoju suprugu Isidoru Mijanović za nasilje. Incident se, kako su preneli domaći mediji, dogodio u njihovom stanu na Voždovcu, gde je policija preksinoć intervenisala po prijavi Trifunovića nešto posle 22 sata. Međutim, iako je tužilaštvo zaključilo da nema elemenata krivičnog dela, tokom intervencije je utvrđeno da Isidora ilegalno boravi u Srbiji jer je državljanka Hrvatske, te je protiv nje podneta prekršajna prijava na osnovu Zakona o strancima. 

Kako navode mediji, Isidora je dobila 24 sata da napusti Srbiju i neće biti deportovana, već joj je naloženo kao strancu koji nezakonito boravi u našoj zemlji, Srbiju napusti. Takođe, Isidora će morati da plati i novčanu kaznu opd 50.000 dinara.

Republika

Foto: Aleksandar Nalbjantan/printskrin instagram

Isidora danas napušta Srbiju

Komšija iz zgrade prekoputa na Voždovcu, koja gleda tačno na njegovu terasu, tvrdi da je Sergej probdeo prošlu noć.

- Nije izlazio, plaši se medija. Nekoliko puta je virnuo na brzinu sa terase da vidi da li ste ispred, ali se brzo vraćao u stan. Mislim da zbog svega oka nije sklopio. Celu noć mu je bilo upaljeno svetlo, pričao je sa nekim telefonom, čulo se jer mu je bio otvoren prozor. I ja sam loše spavao, pa sam baš bacio pogled da vidim šta se dešava. Rano jutros neki lik mu je prošetao kera - rekao je Trifunovićev komšija za Kurir.

Komšija iz glumčeve zgrade takođe je potvrdio da glumac nije izlazio napolje, ali da mu je verovatno dosadilo što nije mogao da izađe iz stana zbog medija, pa je šetao po hodniku zgrade gore-dole tokom noći.

- A kako i da spava posle svega onoga preksinoć i juče? Nije nimalo prijatna situacija. Kuče mu je lajalo celu noć i ono valjda oseća da nije sve kako treba. Sergej nije izlazio uopšte od kad se vratio iz policije. On je navikao da bude hiperaktivan, ali valjda kako ga neko ne bi slikao, u jednom momentu je noćas izašao iz stana i šetao po hodniku zgrade gore-dole i pričao telefonom. Verovatno kako bi protegao noge i malo smanjio nervozu - zaključio je Sergejev komšija.

Republika

Foto: ATA Images, Republika

Trifunovićeve komšije otkrile kako se glumac ponašao

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading