SUPRUZI SERGEJA TRIFUNOVIĆA STIGLA ŠOK-PORUKA, USLEDIO NEVIĐENI PREOKRET: Procurio novi dokaz, glumac će ovo HITNO morati da objasni!

Autor:

Zabava

24.10.2024

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se pitaju kako je došlo do incidenta o kom bruji javnost!

SUPRUZI SERGEJA TRIFUNOVIĆA STIGLA ŠOK-PORUKA, USLEDIO NEVIĐENI PREOKRET: Procurio novi dokaz, glumac će ovo HITNO morati da objasni!

Foto: ST/Nebojša Mandić, Instagram/Printscreen

Glumac Sergej Trifunović, poznat po svojim političkim angažmanima, ali i skandalima iz privatnog života, ponovo je bio u centru pažnje medija zbog niza burnih događaja koji su potresali javnost. Od hapšenja u Splitu preko deportacije iz Hrvatske, pa sve do incidenta s drogom, Trifunovićeva biografija se čini kao prava drama.

Republika

Foto: Printskrin/Instagram/whistler_dick

Sergej Trifunović i Isidora Mijanović

 

U maju ove godine Trifunović je iznenadio javnost kada se oženio 23 godine mlađom izabranicom Isidorom Mijanović, a par je odlučio da se venča u crkvi u tajnosti. Nakon toga organizovan je svečani ručak za porodicu, a građansko venčanje obavili su pre sedam dana. Ova vest izazvala je različite reakcije, ali je definitivno dodatno unela dramu u javni život ovog kontroverznog glumca. Njihov odnos privukao je pažnju javnosti i nekoliko dana ranije, kada je došlo do neobičnog incidenta prilikom vožnje automobila. Međutim, pojavila se i fotografija na profilu popularnog glumca, gde je ponovo izjavio ljubav supruzi, a opis je privukao pažnju svima.

- Mogao bih s tobom da se venčavam jednom mesečno - napisao je Sergej uz zajedničku fotografiju, a komentar korisnika društvene mreže X (bivši Tviter) bio je: "Kako se za sedam dana od `Mogao bih s tobom da se venčavam jednom mesečno` stigne do prijave u policiji?"

 

 

Ova njegova objava sada kruži internetom s obzirom da je svima delovalo da Sergej i Isidora imaju skladan brak, pa je najnoviji incident potpuno zbunio javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading