ŠOKANTAN DETALJ NA ZGRADI SERGEJA TRIFUNOVIĆA! Evo kako izgleda STAN u kom je prijavio NASILJE supruge Isidore, a OVO su okačili da im VISI NA TERASI (FOTO)

Autor:

Zabava

23.10.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su razbacane stvari po podu dovoljno šokantne, jedan detalj posebno privlači pažnju!

ŠOKANTAN DETALJ NA ZGRADI SERGEJA TRIFUNOVIĆA! Evo kako izgleda STAN u kom je prijavio NASILJE supruge Isidore, a OVO su okačili da im VISI NA TERASI (FOTO)

Foto: ATA Images, Republika

Isidoru Mijanović, suprugu našeg glumca Sergeja Trifunovića, suprug je prijavio sinoć za nasilje. Incident se, kako su preneli domaći mediji, dogodio u njihovom stanu na Voždovcu, gde je policija sinoć intervenisala po prijavi Trifunovića nešto posle 22 sata. Međutim, iako je tužilaštvo zaključilo da nema elemenata krivičnog dela, tokom intervencije je utvrđeno da Isidora ilegalno boravi u Srbiji jer je državljanka Hrvatske, te je protiv nje podneta prekršajna prijava na osnovu Zakona o strancima.

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić, Instagram/Printscreen

Sergej Trifunović prijavio suprugu Isidoru Mijanović za nasilje

Kako se navodi, Isidora ima 24 sata da napusti Srbiju i neće biti deportovana, već joj je naloženo kao strancu koji nezakonito boravi u našoj zemlji, Srbiju napusti. Takođe, Isidora će morati da plati i novčanu kaznu.

U pitanju je novčana kazna za nezakonit boravak u Srbiji, duže od 90 dana u periodu od 180 dana po Zakonu o strancima - rekao je izvor za Telegraf.

Ovim povodom, ekipa portala Republika našla se na licu mesta, ispred zgrade na Voždovcu, u kojoj glumac živi s izabranicom, a kako smo mogli da primetimo, par je na terasi okačio sliku pokojnog pevača Džona Lenona, nekadašnjeg člana čuvene grupe Bitlsi.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Stan Sergeja Trifunovića u kom živi sa ženom Isidorom

Inače, iako su Sergej i Isidora započeli zajednički život, stan u kojem žive i dalje je zadržao svoj momački izgled, barem prema fotografijama na društvenim mrežama.

 

 

Stan bez zavesa na prozorima i frižider prepun magneta izgleda da je bio predmet svađe između supružnika. Sergej je javno podelio fotografiju frižidera s komentarom koji ukazuje na Isidorino neodobravanje njegovog stila uređenja.

 

 

Podsećanja radi, Sergej Trifunović i Isidora Mijanović su se venčali u maju ove godine, a par je nedavno sklopio i građanski brak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading