SERGEJ TRIFUNOVIĆ PROPAO U ZEMLJU! Otkriveno šta se dešava sa glumcem nakon SKANDALA sa ženom, komšije sa Voždovca progovorile o HAOSU! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.10.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumčev auto stoji parkiran u garaži, ispred zgrade tajac!

SERGEJ TRIFUNOVIĆ PROPAO U ZEMLJU! Otkriveno šta se dešava sa glumcem nakon SKANDALA sa ženom, komšije sa Voždovca progovorile o HAOSU! (FOTO)

Foto: ATA Images, Republika

Glumac Sergej Trifunović nedavno je prijavio suprugu Isidoru Mijanović policiji zbog nasilja u porodici. Međutim, tužilac Drugog osnovnog javnog tužilaštva je izjavio da nema dovoljno elemenata za krivično delo iz oblasti nasilja u porodici, te da se Isidora uskoro vraća u Hrvatsku, jer je ilegalno boravila u Srbiji.

Ona se, naime, trenutno nalazi u imigracionom centru, a prema informacijama domaćih medija, uskoro će biti odvezena do hrvatske granice. Prema Zakonu o strancima, Isidora je već osuđena na novčanu kaznu zbog nelegalnog boravka u našoj zemlji, iako kazna još uvek nije pravosnažna.

Ovim povodom, ekipa portala našla se na licu mesta, ispred zgrade na Voždovcu, u kojoj glumac živi sa svojom izabranicom, a kako smo mogli da primetimo, Sergejev automobil u garaži. On, po svemu sudeći, nije napuštao stan nakon incidenta koji je podigao veliku prašinu u javnosti.

Republika

Foto: Republika

Auto Sergeja Trifunovića parkiran u garaži

Inače, Trifunovićev komšija izjavio da nije čuo nikakvu buku, ali da ga je iznenadilo to što je njegov pas, vučjak Mile, bio sam napolju.

Jutros sam njegovog psa Mileta video ispred zgrade i odveo ga gore do njegovih vrata. Iskren da budem, nisam čuo nikakvu buku, ne, ne... Samo mi je bilo čudno što je Mile sam napolju - izjavio je komšija za Republiku.

Republika

Foto: Republika, Instagram

U ovoj zgradi žive Sergej i Isidora Trifunovović

Podsećanja radi, Sergej Trifunović prijavio je sinoć suprugu Isidoru Mijanović za nasilje. Incident se, kako su preneli domaći mediji, dogodio u njihovom stanu na Voždovcu, gde je policija sinoć intervenisala po prijavi Trifunovića nešto posle 22 sata. Par se venčao u maju ove godine, a par je nedavno sklopio i građanski brak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading