UBICA VLASNIKA KAFANE U BOLJEVCU IZVRŠIO SAMOUBISTVO!

Autor:

Hronika

24.10.2024

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Simu vezao za stolicu i brutalno ga mučio!

UBICA VLASNIKA KAFANE U BOLJEVCU IZVRŠIO SAMOUBISTVO!

Foto: Shutterstock, ST/Dragan Kadić, Republika.rs

B.D. (46) izvršio je suicid u kupatilu svoje sobe u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu, gde je bio smešten zbog psihijatrijskog veštačenja po odluci Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, nezvanično saznaje "Telegraf.rs".

On je bio osumnjičen za ubistvo Sime Balaševića Piculja, poznatog vlasnika kafane u Boljevcu. Iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija potvrđeno je da je B.D. preminuo rano juče ujutru u Specijalnoj zatvorskoj bolnici, gde je upućen 7. oktobra iz pritvorske jedinice Okružnog zatvora u Zaječaru.

Iz ove uprave ističu da je lekar odmah reagovao, ali je, nažalost, mogao samo da konstatuje smrt. Takođe, napomenuli su da su u skladu sa zakonskom procedurom odmah obavešteni tužilaštvo i policija, koja je izvršila uviđaj, a telo je upućeno na obdukciju.

Kako nezvanično saznaje ovaj medij, B.D. je i ranije više puta pokušavao suicid.

Foto: Republika.rs

Sima Balašević je mučen i brutalno ubijen u svojoj kući

Podsećamo, početkom septembra Sima Balašević (90) brutalno je ubijen u svojoj porodičnoj kući u selu Bogovina kod Boljevca. Zbog ovog strašnog zločina uhapšen je D. B. (46) iz okoline ovog mesta.

Telo Sime Balaševića pronašao je njegov sin 9. septembra. Sima je bio vezan za stolicu, sa polomljenim prstima, a nož mu je bio zaboden u grudi. Pretpostavlja se da je motiv za ubistvo bio koristoljublje, s obzirom na to da je Balašević bio vlasnik kafane. Međutim, prema rečima meštana, ta kafana nije radila više od 20 godina, a Sima je vodio miran penzionerski život.

Motiv ovog ubistav još uvek nije otkriven.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading