NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA VLADA GEORGIEVA SA MAJKOM! Pevač obavio ozbiljan razgovor sa njom pred SMRT, ovaj detalj će vas naježiti!

Autor:

Zabava

24.10.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlado Georgiev se oprostio od majke rečima koje će vas dirnuti do suza!

NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA VLADA GEORGIEVA SA MAJKOM! Pevač obavio ozbiljan razgovor sa njom pred SMRT, ovaj detalj će vas naježiti!

Foto: ATA Images

Vlado Georgiev

Juče je javnost šokirala tužna vest o smrti majke poznatog pevača Vlade Georgieva. Iako je poznat po tome što je čuvao svoj privatni život daleko od očiju javnosti, njegova emotivna objava na mreži X otkriva da je Vlado bio veoma blizak sa svojom porodicom, iako je retko govorio o njima u javnosti.

Pevač je poznat po tome što je veoma tajnovit kada je u pitanju njegov privatni život. Mnogi fanovi nisu imali priliku da vide njegove roditelje, koji su odlučili da ostanu van medijske pažnje. Međutim, jednom prilikom Vlado je iznenadio javnost kada je podelio selfi sa roditeljima na mreži "X" i napisao emotivnu poruku o njima.

Republika

Foto: e-stock

Vlado Georgiev

 

Vlado je svojim fanovima pružio retku priliku da vide njegovu porodicu kada je podelio selfi sa ocem i majkom, uz poruku koja je otkrila koliko mu je stalo do njih.

- Imao najlepši razgovor sa ocem i majkom u zadnjih 10 godina. Čuvajte roditelje i pazite ih. Spremam se da isplovim večeras i morao sam da prođem tekuće stvari. Prošlo top. Sve vas volim, vratite se na ljubav i muziku - napisao je pevač.

Republika

Foto: printscreen/x.com

Vlado Georgiev sa roditeljima

 

Vlado je istakao da će zauvek čuvati uspomene na sve što mu je majka govorila, kao i ljubav koju mu je pružala, uprkos tome što se predstavljala kao stroga učiteljica. Njegove reči otkrivaju duboko poštovanje i ljubav prema majci, ističući njen plemeniti karakter.

Nakon objave o smrti njegove majke, Vlado Georgiev je naišao na veliku podršku i saučešće fanova i javnosti. Mnogi su izrazili svoju podršku pevaču u ovim teškim trenucima, pružajući mu reči podrške i utehe u komentarima ispod objave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading