OTKRIVEN GLAVNI PROBLEM ISIDORE I SERGEJA: Tek ih čeka PAKAO ako se pomire! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.10.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korisnici društvenih mreža postavili su ključno pitanje!

OTKRIVEN GLAVNI PROBLEM ISIDORE I SERGEJA: Tek ih čeka PAKAO ako se pomire! (FOTO)

Foto: Aleksandar Nalbjantan/printskrin instagram

Glumac Sergej Trifunović preksinoć je prijavio svoju suprugu Isidoru Mijanović za nasilje. Incident se, kako su preneli domaći mediji, dogodio u njihovom stanu na Voždovcu, gde je policija preksinoć intervenisala po prijavi Trifunovića nešto posle 22 sata. Međutim, iako je tužilaštvo zaključilo da nema elemenata krivičnog dela, tokom intervencije je utvrđeno da Isidora ilegalno boravi u Srbiji jer je državljanka Hrvatske, te je protiv nje podneta prekršajna prijava na osnovu Zakona o strancima. 

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Supruga Sergeja Trifunovića danas mora da napusti Srbiju

Kako navode mediji, Isidora je dobila 24 sata da napusti Srbiju i neće biti deportovana, već joj je naloženo kao strancu koji nezakonito boravi u našoj zemlji, Srbiju napusti. Takođe, Isidora će morati da plati i novčanu kaznu od 50.000 dinara.

Ova situacija izazvala je kolaps na društvenim mrežama, a jedan posta je vrlo brzo postao viralan na Instagramu. Naime, kako Isidora mora da napusti Srbiju, a Sergej je deportovan iz Hrvatske, jedan korisnik se zapitao gde će oni sada živeti.

- Sergej Trifunović najuren iz Hrvatske, njegova supruga iz Srbije. Jbt, ovi ako se pomire, moraće da žive u Bosni - našalio se jedan korisnik, a njegova objava krenula je da se deli munjevitom brzinom.

 

 

Podsetimo, glumac je pre nešto više od mesec dana deportovan iz Hrvatske. On je 22. septembra stigao u Beogradu u pratnji supruge Isidore. Trifunović je uhapšen 17. oktobra na hrvatskoj granici, nakon čega je saslušan u sudu u Splitu. Nakon 15 sati zadržavanja glumac je pušten na slobodu. On je 18. oktobra dobio  60 dana zavora, koji se neće izvršiti ako u toku jedne godine ne počini isto delo. Kako je uhapšen i proveden za Split, tako mu se računa 59 dana zatvora. U obavezi je da plati sudske troškove 150 evra i odrekao se prava na žalbu. Presuda je pravosnažna, a pasoš mu je vraćen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading