ANITU VIŠE NI NAJBLIŽI NE PREPOZNAJU! Šok-bomba pobednice Elite 7, po svaku cenu želi Anđelovu reakciju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović je skinula zavoje i pokazala kako izgleda posle operacije.

ANITU VIŠE NI NAJBLIŽI NE PREPOZNAJU! Šok-bomba pobednice Elite 7, po svaku cenu želi Anđelovu reakciju!

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović nedavno je privukla pažnju javnosti kada je odlučila da se podvrgne operaciji nosa, a rezultate zahvata podelila je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Ova bivša učesnica rijalitija oduvek je bila iskrena u želji da koriguje svoj izgled, a sada je konačno ostvarila tu želju.

Nakon što je napustila bolnicu, Anita se pojavila sa zavijenim nosem, ali je istakla da je operacija prošla izuzetno dobro, a da nije imala značajnog oticanja.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Anita Stanojlović

Javnost je takođe zanimalo da li je Anita dobila podršku od bivšeg dečka Anđela Rankovića, sa kojim je trenutno u korektnim odnosima. Ona je otkrila da su trenutno samo njeni prijatelj i Anđelo upućeni u ovu odluku. Takođe, istakla je da želi da se pomiri sa njim, ali da je to pitanje koje zahteva obostrano zalaganje.

Anita Stanojlović je hrabro odlučila da javno podeli svoje iskustvo sa operacijom nosa, dok je istovremeno otvoreno govorila o svojim emotivnim odnosima. Iako je odlučila da se podvrgne estetskoj operaciji nosa, Anita Stanojlović je istakla da je to samo jedan korak ka ostvarenju njenih ciljeva. Njena hrabrost i otvorenost o ovoj temi mogu poslužiti kao inspiracija mnogima, a njeni planovi za budućnost i dalje su predmet interesovanja javnosti. 

Republika

Foto: ATAImages

Anita Stanojlović i Filip Car

 

Inače, reakcije na društvenim mrežama nisu izostale. Među komentarima se oglasio i Filip Car, koji je poslao podršku Aniti, ali je takođe spomenuo i Anđela Rankovića.

- Velika podrška za tebe Anita! Izdrži molim te, ljubim te u nos. Pozdravi Aranđela neka isto izdrži - glasila je poruka Filip Cara uz emotikon crvenog srca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading