Milan Milošević progovorio o DNK ANALIZI, pa izneo sve detalje o Ćubinom ocu: Evo kada će se dogoditi SUSRET PRED KAMERAMA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj najavio spektakl!

Milan Milošević progovorio o DNK ANALIZI, pa izneo sve detalje o Ćubinom ocu: Evo kada će se dogoditi SUSRET PRED KAMERAMA!

Foto: Printskrin TV Pink

Dok nacija s nestrpljenjem iščekuje rezultat, Milan Milošević je otkrio sve detale vezne za DNK analizu učesnika "Elite 8" Nenada Ćubića.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Milan Milošević svojim prisustvom uveličao slavlje Jovane Jeremić

Naime, on je došao večeras na rođendansko slavlje koleginice Jovane Jeremić, a predstavnike sedme sile, kao i sve koji prate popularni rijaliti zanimalo je da čuju iz prve ruke kada će se saznati kakva je Ćubina sudbina.

- Radio sam testove za trudnoću, sad radim i DNK, samo spermogram ne radim, za to moram na obuku - našalio se Milošević na početku razgovora, a zatim izneo činjenice kojima raspolaže:


- Nadam se da će DNK potvrditi dokaze koje nam je čovek predočio i koji su veoma jaki, ako bude tako, videćete spektakl. On jako želi da vidi sinove, traži ih 20 godina. Čovek se meni javio na Instagram, kad sam video slike koje mi je poslao sve mi je bilo jasno. Nadam se da će njihov susret da se dogodi pred kamerama.

Očekivanja javnosti u vezi sa DNK analizom su velika, a Milan Milošević je uspeo da otkrije neke zanimljive detalje koji su dodatno probudili interesovanje javnosti. Svi sa nestrpljenjem očekuju ponedeljak kako bi saznali rezultate o kojima se toliko spekuliše.

On je, između ostalog, priznao da jedva čeka i susret Milice Veličković i preljubnika Borislava Terzića Terze, koji, takođe, očekuje pred kamerama.

Podsetimo, slavljenici je na poklon doneo kovertu i flašu "moeta".

Očigledno je da je atmosfera na rođendanskom slavlju bila emotivna, a Milan je svojim prisustvom i gestom pokazao podršku koleginici.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading