SPECIJALCI OPKOLILI KUĆU U BOSANSKOJ KRUPI! Ovde je maloletnik radikalizovan?! (VIDEO)

Autor:

Svet

25.10.2024

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U gradu opsadno stanje nakon što je maloletnik ubio policajca.

SPECIJALCI OPKOLILI KUĆU U BOSANSKOJ KRUPI! Ovde je maloletnik radikalizovan?! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube, Shutterstock

Nakon jučerašnjeg terorističkog napada na policijsku stanicu u Bosanskoj Krupi, gdje je maloljetnik ubio policajca Ozrena Marana i ranio njegovog kolegu Avdu Hasanovića, specijalna policija MUP-a USK je pokrenula akciju koja je rezultirala opkoljavanjem jedne kuće u istom području. "Avazov" reporter s lica mesta javlja da su specijalci opkolili kuću i da trenutno traju pretresi, a ovu informaciju je potvrdio portparol MUP-a USK, Adnan Beganović.


Potvrda o akciji i saradnja s Tužilaštvom

Portparol MUP-a USK, Adnan Beganović, izjavio je da se poduzimaju određene mere i radnje na terenu te da istražitelji zajedno s Tužilaštvom rade na terenu. On je istakao da će sve okolnosti i detalje imati nakon samih radnji na terenu. Ova izjava potvrđuje intenzivnu saradnju policije i Tužilaštva u rešavanju ovog slučaja.

Ministar unutrašnjih poslova USK najavio nastavak pretresa na određenim lokacijama

Ministar unutrašnjih poslova USK, Adnan Haribija, takođe je govorio o nastavku pretresa na određenim lokacijama, naglašavajući da su oni neophodni kako bi se na kraju utvrdilo činjenično stanje ovog slučaja. Ova akcija jasno pokazuje ozbiljnost i predanost nadležnih organa u rješavanju ovog teškog i tragičnog događaja.

Očekuje se da će dalji razvoj situacije pružiti više informacija o okolnostima terorističkog napada, pretresima i eventualnim daljim akcijama nadležnih organa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading