MALOLETNIK UPAO U STANICU I NASMRT IZBO POLICAJCA! Opsadno stanje u Bosanskoj Krupi

Autor:

Svet

24.10.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi policajac teško povređen.

MALOLETNIK UPAO U STANICU I NASMRT IZBO POLICAJCA! Opsadno stanje u Bosanskoj Krupi

Foto: Shutterstock

Večeras je došlo do tragičnog događaja u Bosanskoj Krupi, gde je jedan policajac izgubio život, a drugi je teško povređen. Prema informacijama portala "Avaza", napad se dogodio u policijskoj stanici, gde su dva policijska službenika napadnuta od strane maloletne osobe, koja je koristila hladno oružje - nož.

Prema rečima portparola MUP-a USK Adnana Beganovića, napadač je izvršio napad nožem na oba pripadnika policije, pri čemu je jedan od njih preminuo, dok je drugi prevezen u Kantonalnu bolnicu radi dalje medicinske obrade. Ovaj tragični događaj izazvao je veliku uzbunu među inspektorima i nadležnim organima, koji su odmah reagovali i započeli istragu.

Nadležno tužilaštvo je obavešteno o ovom slučaju, a inspektori su odmah preduzeli uviđajne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog napada. Detalji o motivima napadača i okolnostima ovog događaja biće poznati nakon završetka istrage i uviđajnih radnji.

Ovaj tragični događaj baca svetlo na ozbiljnost bezbednosne situacije u Bosanskoj Krupi, te se očekuje da će nadležni organi preduzeti dodatne mere kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti. Nažalost, gubitak jednog policajca predstavlja veliki udarac za lokalnu zajednicu i policijske snage, te će ovaj događaj ostati duboko urezan u sećanje svih koji su bili pogođeni njegovim posledicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading