PORODILIŠTE STRAVE! DOKTOR ČUPAO POSTELJICU IZ UTROBE: "Krvnički je vukao, ti KOMADI SU ISPADALI IZ NJEGOVIH RUKU"

Autor:

Svet

24.10.2024

22:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaboravio i da izvadi gazu

PORODILIŠTE STRAVE! DOKTOR ČUPAO POSTELJICU IZ UTROBE: "Krvnički je vukao, ti KOMADI SU ISPADALI IZ NJEGOVIH RUKU"

Foto: Shutterstock

Porođaj

Porodilja Lara Alat doživela je pravu agoniju nakon porođaja svog drugog sina, kada je lekar navodno grubo izvadio posteljicu iz njene utrobe.

Prema svedočenju njenih sestara, lekar je ignorisao preporuke doktorke koja je vodila trudnoću i nastavio sa silovitim pokušajima vađenja posteljice, što je dovelo do stravičnih prizora koji i danas progone porodicu Alat.

Uznemirujuća svedočanstva

Republika

Foto: Shutterstock

Lekar čupao posteljicu

Paula Konjuh, sestra porodilje, svedočila je jezivim prizorima u porodilištu, opisujući kako je lekar silovito pokušavao da izvadi posteljicu, čak i nakon što mu je doktorka sugerisala da nema potrebe za tim.

Nakon što je posteljica pukla, Lara je završila na operaciji, ali je kasnije primećeno da su joj u telu ostali komadi gaze, što je dovelo do komplikacija i ponovnog boravka u bolnici.

- Ja sam bila njemu iza leđa, on je svoju ruku gurnuo u njenu matericu… On je silovito to vukao. Doktorka, koja joj je vodila trudnoću, govorila je da nema potrebe to da radi, da će je svakako uspavati, svakako će se operativnim zahvatom ukloniti posteljica, ali on je i dalje pokušavao, ignorišući to što mu je doktorka govorila - ispričala je Paula Konjuh za Provjereno.

- On je tresao rukom, to je ispadalo iz njegove ruke, ti komadi… To je bilo jezivo, to je bio horor. To su bili komadi tkiva - priseća se Paula.

Lara je na kraju operisana, ali peti dan od dolaska kući, primećuje da nešto nije u redu.

- Nešto je bilo na izlazu iz mene. Nisam znala jesu li to u ugrušci i nisam znala šta ću - ispričala je Lara.

Kad je skupila hrabrost da izvuče ono što je iz nje virilo, šokirala se.

- Kad je ona to izvukla… U njoj su bili metri i metri gaze. On je gazu zaboravio. Uz to što si se ponašao mesarski, što si joj krvnički čupao posteljicu … još si ostavio i gazu unutra - priča njena sestra.

Neadekvatna medicinska dokumentacija

Republika

Foto: shutterstock

Lekar čupao posteljicu

Dodatni šok za porodicu Alat bio je kada su primetili da lekarska dokumentacija koju su dobili prilikom otpusta nije odgovarala stvarnom stanju. Ovo je dodatno uznemirilo porodicu koja je već prolazila kroz traumu zbog neadekvatne medicinske intervencije.

Očekuje se da bolnica u Šibeniku da odgovore na postavljena pitanja u vezi sa ovim slučajem, a javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj događaja u vezi sa ovim skandaloznim događajem.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading