ANTITERORISTIČKA AKCIJA U BOSANSKOJ KRUPI, DUGE CEVI NA ULICI! Nakon što je maloletnik ubio policajca, ceo grad na nogama! (VIDEO)

Autor:

Svet

25.10.2024

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sutra sahrana nesrećnog pripadnika MUP.

ANTITERORISTIČKA AKCIJA U BOSANSKOJ KRUPI, DUGE CEVI NA ULICI! Nakon što je maloletnik ubio policajca, ceo grad na nogama! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/Avaz TV

U Bosanskoj Krupi trenutno je u toku akcija vezana za jučerašnji teroristički napad na policijsku stanicu, koji je rezultirao smrću policajca Ozrena Marana i povredom Avda Hasanovića. Kako javlja portal "Avaza", počinilac ovog napada je maloletnik koji je odmah sinoć lišen slobode.



Specijalci s dugim cijevima na terenu

Na terenu, naš reporter beleži prisustvo specijalnih jedinica koje sprovode detaljan pretres područja Bosanske Krupe. Portparol MUP-a USK, Adnan Beganović, potvrdio je da su preduzete određene mere i radnje na terenu, te da će javnost biti informisana o svim okolnostima i aktivnostima tek nakon završetka akcije.

Angažovanje istražitelja i Tužilaštva

Ministar unutrašnjih poslova USK, Adnan Haribija, izjavio je za "Avaz" da su policija USK i Tužilaštvo već sproveli sve istražne i uviđajne radnje, te da se nastavljaju pretresi na određenim lokacijama koje su ključne za utvrđivanje činjeničnog stanja ovog slučaja.

Sve oči su uprte u dalji razvoj situacije u Bosanskoj Krupi, a nadležne institucije preduzimaju sve neophodne korake kako bi osigurale bezbednost građana i rasvetlile ovaj tragični događaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading