OVO JE UBIJENI POLICAJAC U BOSANSKOJ KRUPI: Maloletnik izbo Ognjena nasmrt, iza njega ostali žena i DVOJE DECE (FOTO)

Autor:

Svet

25.10.2024

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od tri uboda, navodi se, fatalan je bio onaj koji je Ognjenu prošao između rebara i policajca ubo direktno u srce

OVO JE UBIJENI POLICAJAC U BOSANSKOJ KRUPI: Maloletnik izbo Ognjena nasmrt, iza njega ostali žena i DVOJE DECE (FOTO)

Foto: Printscreen/Youtube, Shutterstock

Maloletni E.S. (14) koji je u četvrtak uveče ušetao u policijsku stanicu u Bosanskoj Krupi oko 20.40 sati s vrata je napao policajce nožem od kojih je jedan odmah preminuo, drugi je povređen.

Prema pisanju sarajevskog portala N1 u trenutku kada je maloletnik ušao u stanicu policajci su radili na pisanju izveštaja, a kada su ga primetili Ognjen Maran ga je upitao gde je krenuo i nakon što je otvorio vrata od svoje službene prostorije zadobio je najmanje tri uboda nožem.

Od tri uboda, navodi se, fatalan je bio onaj koji je prošao između rebara i policajca ubo direktno u srce.

Drugi policajac Avdo Hasanović pokušao je da onesposobi maloletnika koji je mahnito mahao nožem i on je zadobio višestruke povrede u predjelu abdomena, povrede stomaka i povrede glave, a nakon operacije u Kantonalnoj bolnici njegovo stanje je stabilno.

Jedna od građanki BiH, oglasila se i na društvenoj mreži Facebook, te objavom istakla nezadovoljstvo čitavim sistemom.

– Sinoć je u Bosanskoj Krupi u policijskoj stanici ubijen policajac Ognjen Maran. Njegov kolega Avdo Hasanović ranjen je. Počinilac, maloletnik od svojih četrnaest godinica!!!! Maloletnik! U policijskoj stanici! Dete! U BiH! Juče ujutro u Sarajevu maloletnik, učenik prvog razreda srednje škole pucao je na učenika trećeg razreda! Maloletnik! U školskom dvorištu! U BiH! A, BiH spava mirnim snom! Dubokom komom! I kad je ovi pucnji i jauci probude, ima ko će reći ššš spavaj….dobro je, pomaziti nas po pametnoj glavi koja ne propituje, koja se ne buni, koja neće zaplakati i tako ostati neućutkana dok je neko ne nahrani pravdom i redom – počela je Sanja Lazić svoju objavu koja je potresla sve oni koji su je pročitali.

– Meni se plače za ovim čovekom! Ne znam da li ima dece, ni koliko mu je godina, ni da li je ostvario svoje snove ali znam da ni u snu nije sanjao to što ga je ubilo! Državu u kojoj deca ulaze u institucije naoružana – napisala je ona.

– Kažu sinoć vesti, u Bosanskoj Krupi su povećane mere bezbednosti! A, protokola i g…da se ne izražavam! Hoće li te duge cijevi na ulicama vratiti Ognjena, hoće li biti gaza na Avdinim ranama? Il je možda trebalo, sistemski i preventivno delovati na opasni svet regrutovanih kriminalaca iz miljea maloletničkih odreda – nastavila je Sanja vidno potresena događajem.

– Ožalošćenoj porodici, prijateljima i mučenoj BiH izražavam saučešće. A, drugom policajcu brz oporavak od ličnih rana i kolektivnih trauma – zaključila je objavu, a malo nakon objave, pristigao je i njen komentar u kojem je prenela informaciju i porodičnom životu stradalog policajca.

Naime, ubijeni Ognjen Maran bio je oženjen i otac je dvoje dece, starijeg sina i mlađe kćerke, koja je, kako se navodi na fakultetu u Beču.

Svi se pitaju kako će ovo podneti Ognjenova majka, koja je dočekala da sahrani svoje dete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading