SOFIJA SAZNALA ŠTA ĆE SE DOGODITI KAD SE MILICA PORODI! Muk u Beloj kući, Terza joj je ovo prećutao!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija Janićijević nije spremna za ono sledi.

SOFIJA SAZNALA ŠTA ĆE SE DOGODITI KAD SE MILICA PORODI! Muk u Beloj kući, Terza joj je ovo prećutao!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kako je raskid Sofije Janićijević i Borislava Terzića Terze tema broj jedan u "Eliti 8", sinoćna emisija "Pitanja novinara" upravo je počela sa njima i njihovom odlukom da stave tačku na odnos zbog kog je Terza rizikovao sve. Aneli Ahmić se poistovetila sa Terzom, kog grize savest zbog onoga što priređuje trudnoj Milici Veličković, pa je Sofiji poručila da je znala u šta se upušta:

 

- Imala sam sličnu situaciju, kad sam bila u vezi, vukla me ta neka savest. On će svakako misiti na Milicu, a Sofija je morala da zna u kakav odnos ulazi. On ima težinu, jer Milica je trudna. On će tek imati prebačaje, biće tu svega - rekla je Aneli.

- Kako gledaš na to što je Asmin izgoreo na uvrede za Noru? - pitao je Darko.

- Terza svima preti, to me jako nervira. Asmin ne vodi računa o svom detetu, tako da ne ide sad ni njega da branim. Pričao je da nije njegovo dete, otkud to da sad odjednom brani Noru - kazala je Aneli.

- Šta ti misliš? - pitao je Tanasijević Kačavendu.

- Sa Sofijom ne provodim vreme, menjam mišljenje u hodu. Zvučalo mi je bezveze, jer znamo šta je sve Terza stavio na kocku. On za gomilu stvari nije u pravu, ona ima pravo da zahteva neke stvari. Prvi put pokazuje i neku ljubomoru. Nema veze i to pijanstvo, Terza je varao Milicu i trezan. Ona definitivno ima emocije prema njemu, a Miličin potencijalni ulazak je problem za njega. Ona je taktična, sve mi se više sviđa - rekla je Kačavenda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading