DEČAK ČUDOM PREŽIVEO! Određen privremeni smeštaj maloletniku koji je POKUŠAO DA UBIJE srednjoškolca u Sarajevu

Autor:

Svet

26.10.2024

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sarajevo za dlaku izbeglo ogromnu tragediju

DEČAK ČUDOM PREŽIVEO! Određen privremeni smeštaj maloletniku koji je POKUŠAO DA UBIJE srednjoškolca u Sarajevu

Foto: Profimedia

Policija BiH

Opštinski sud u Sarajevu odredio je privremeni smeštaj maloletniku koji je u četvrtak pucao ispred Srednje mašinske škole, potvrdila je za portal "Avaza" Amra Hodžić portparol Opštinskog suda Sarajevo.

Učenik prvog razreda Srednje mašinske tehničke škole pucao je na učenika trećeg razreda Srednje metalske škole ranivši ga u potkolenicu. Lekari su okvalifikovali povredu kao lakšu.

Inače, postupajuća tužiteljka Tužilaštva KS predložila je sudiji za maloletnike Opštinskog suda Sarajevo određivanje jednomesečnog pritvora za maloletnika koji je pucao.

Pritvor je bio predložen zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao uticati na svedoke, prikriti dokaze i ponoviti krivična dela. Osumnjičen je za izazivanje opšte opasnosti, nanošenje lakše povrede i nedozvoljeno držanje oružja.

Prilikom pretresa kuće u kojoj živi maloletnik, pronađeno je oružje za koje se sumnja da je korišteno u ovom događaju.

Kako "Avaz" saznaje od izvora bliskog istrazi, reč je o nelegalnom oružju, odnosno pištolju koji nije bio ni u čijem legalnom posedu. Policija utvrđuje na koji način je maloletnik došao do pištolja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading