ANELI UNIŠTILA ANĐELU ĐURIČIĆ! Pred MILIONIMA otkrila ISTINU o njoj, javnost šokirana!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić prestala je da ćuti!

ANELI UNIŠTILA ANĐELU ĐURIČIĆ! Pred MILIONIMA otkrila ISTINU o njoj, javnost šokirana!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U rijalitiju "Elita 8" trenutno se odvija uzbudljiva anketa, gde takmičari biraju tri najdrskije osobe među sobom. Ova tema je izazvala posebnu pažnju gledalaca, koji sa nestrpljenjem prate razvoj događaja.

Jedan od najupečatljivijih trenutaka u anketi jeste izjava Aneli Ahmić, koja je među ostalim iznela mišljenje da je bivša drugarica Anđela Đuričić najdrskija osoba među takmičarima. Ova izjava je izazvala pravu buru reakcija kako među samim takmičarima, tako i među gledaocima rijalitija "Elita 8".

Foto: printscreen/RTV Pink

Anđela Đuričić Elita 8

 

- Ivan zna biti jako drzak, lakše mi je njega da navedem. Slađa zna dosta puta da bude drska prema meni i treća osoba neka bude Anđela Đuričić, bila si drska prema meni - rekla je Aneli Ahmić.

Gledaoci su bili šokirani Anelinim izborom, a ova situacija je dodatno zakomplikovala odnose među učesnicima. Neki su podržali Anelin stav, dok su drugi izrazili svoje nezadovoljstvo i iznenađenje. Svakako, ova tema je izazvala veliku pažnju javnosti i dodatno zakomplikovala već napetu atmosferu u kući "Elita 8".

Anketa za najdrsku osobu se polako približava kraju, ali je jasno da će ovaj događaj i dalje izazivati različite reakcije među takmičarima i gledaocima

Foto: printscreen/RTV Pink

Anđela Đuričić Elita 8 Aneli Ahmić

 

Nakon Anelinog izbora Anđele kao najdrskije osobe, takmičari su bili u šoku. Mnogi su izrazili svoje mišljenje o ovoj temi i pokušali da argumentovano brane svoje stavove. Ova situacija je dovela do brojnih rasprava i sukoba među takmičarima, a atmosfera u kući "Elita 8" postala je još napetija.

Gledaoci rijalitija "Elita 8" su takođe burno reagovali na Anelin izbor. Na društvenim mrežama su se vodile žustre diskusije, a mnogi su izrazili svoje mišljenje o Anđeli i Aneli. Ova tema je izazvala veliko interesovanje javnosti, te se očekuje da će se o njoj još dugo raspravljati.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading