SUOČAVANJE MENSURA I KROFAKA OČI U OČI! Našli se u RINGU, pa napravili HAOS! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić i Stanislav Krofak ponovo su izazvali lavinu komentara.

SUOČAVANJE MENSURA I KROFAKA OČI U OČI! Našli se u RINGU, pa napravili HAOS! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Fitnes trener Mensur Ajdarpašić i MMA borac Stanislav Krofak ponovo su privukli pažnju javnosti, ovog puta svojim prijateljskim mečem u ringu. Ova dva bivša takmičara rijalitija "Elita" su svoj susret objavili na Instagramu, gde su izazvali lavinu komentara na račun njihovih izvajanih tela.


Mensur Ajdarpašić i Stanislav Krofak su odlučili da svoj sportski duh pokažu kroz prijateljski meč u ringu, što je izazvalo veliku pažnju njihovih pratilaca na društvenim mrežama. Ovaj neobični događaj je izazvao mnogo interesovanja među ljubiteljima fitnesa i borilačkih veština, koji su sa nestrpljenjem pratili najave i pripreme za ovaj događaj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Nakon objave snimaka i fotografija sa njihovog meča, komentari na račun izgleda i formi ova dva sportiste su se nizali. Mnogi su izražavali divljenje za njihovu fizičku spremnost i borilačko umeće, dok su drugi isticali koliko je inspirativno videti ljude koji neguju zdrav način života i posvećeni su svom telu.

Ovaj meč je još jednom stavio fitnes i borilačke veštine u centar pažnje, pokazujući koliko su ovi sportovi popularni među mladima, ali i starijim generacijama. Mensur Ajdarpašić i Stanislav Krofak su svojim primerom inspirisali mnoge ljude da se posvete aktivnom načinu života i negovanju sopstvenog tela.

Prijateljski meč između Mensura Ajdarpašića i Stanislava Krofaka je bio više od običnog sportskog susreta. On je bio inspiracija mnogima da se posvete svom fizičkom zdravlju i da neguju ljubav prema sportu. Njihova hrabrost i predanost su pokazali da je sport nešto što može okupiti ljude i inspirisati ih na pozitivne promene u životu.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ime

26.10.2024 20:36

Bravo dečki ! Sport i zdrav život je inspiracija za mnoge mlade ljude i način njihovih života. Mensur i Stanislav su bili iskreni mladi ljudi u Zadruzi i Eliti koji su pokazali da treba biti hrabar, pošten, pun samopouzdanja i steći ćeš i poštovanje drugih. Nisu su valjali u blatu laži i foliraaža, alkohola i blamaža kao većina zadrugara i elitara. Dečki sa stavom i zanimanjem, dečki koji znaju da se u životu mora raditi i steći poštovanje zbog toga šta su i kakvi su.