RASKINULE MATORA I STEFANI?! Pojavili se ŠOK DOKAZI, evo šta se desilo!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matora i Stefani Grujić po mišljenju fanova su raskinuli!

RASKINULE MATORA I STEFANI?! Pojavili se ŠOK DOKAZI, evo šta se desilo!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Shutterstock

Ljubavni odnos između Stefani Grujić i Jovane Tomić Matore, koji je započeo tokom učešća u rijalitiju "Elita 7", sada je završen. Iako su na početku pokušavale da sakriju svoju vezu, javnost je brzo saznala istinu. Nakon izlaska iz rijalitija, njih dve su aktivno delile svoje trenutke na društvenim mrežama, ali sada su se zvanično otpratile jedna drugoj.

Ovaj raskid privukao je pažnju javnosti jer su Stefani i Jovana uklonile sve zajedničke slike sa svojih profila na društvenim mrežama. Ovaj potez jasno ukazuje na kraj njihove ljubavne priče, koja je trajala samo dva meseca. Iako su i dalje pratile zajedničku fan stranicu, odlučile su da zvanično prekinu svoju vezu na svojim ličnim profilima.


Ovaj neočekivani raskid izazvao je različite reakcije javnosti, a mnogi se pitaju šta će njih dve imati da kažu povodom ovog događaja. Postavlja se pitanje da li će doći do pomirenja ili će ovo biti definitivan kraj njihove veze. Fanovi prate dešavanja i čekaju na nove informacije o ovom raskidu.

Stefani Grujić i Jovana Tomić Matora su svojom vezom i raskidom ponovo privukle pažnju medija i javnosti, ostavljajući mnoštvo pitanja bez odgovora. Ostaje da vidimo kako će se dalje odvijati njihove ljubavne i medijske avanture.

Iako su mnogio prognozirali da će ova veza opstati, sa druge strane, možda je u pitanju samo trenutka kriza kroz koju Matora i Stefani prolaze. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading