OVO SU BRUTALNO UBIJENI BRAT I SESTRA IZ SOKOLCA! Alija se u njihovoj kući prvo najeo i napio, a onda im presudio mecima kroz prozor! RODBINA I PORODICA U TEŠKOM ŠOKU! (FOTO)

Autor:

Svet

26.10.2024

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oružje kojim je izvršen zločin, pre nekoliko dana, ubica je ukrao iz kuće jednog Bjelopoljca, u koju je prethodno provalio.

OVO SU BRUTALNO UBIJENI BRAT I SESTRA IZ SOKOLCA! Alija se u njihovoj kući prvo najeo i napio, a onda im presudio mecima kroz prozor! RODBINA I PORODICA U TEŠKOM ŠOKU! (FOTO)

Foto: instagram/mojbeograd_vesti, Shutterstock

Brat i sestra, Jovan (60) i Milenka Madžgalj (69), ubijeni su sinoć u svom domu u selu Sokolac kod Bijelog Polja, a tragedija je izazvala nevericu i tugu među porodicom, prijateljima i komšijama.

 

Policija intenzivno traga za počiniocem ovog zločina Alija Balijagićem, višestrukim povratnikom, koji je u njihov kući se najpre najeo i napio, a posle ih ubio puškom kroz prozor. On je sad u bekstvu.

Oružje kojim je izvršen zločin, pre nekoliko dana, ubica je ukrao iz kuće jednog Bijelopoljca, u koju je prethodno provalio.

Brat i sestra biće sahranjeni sutra u 14 časova na groblju kod manastira Sokolac. 

Ožalošćeni sinovi, bratanci, sestre i cela rodbina okupljeni su u žalosti, dok selo tuguje za dvojicom svojih omiljenih članova zajednice. Lokalne vlasti apeluju na građane da budu oprezni dok policija nastavlja potragu za osumnjičenim.

Crnogorska policija još nije uspela da uhapsi Aliju Balijagića (65), za kojim od sinoć tragaju, ali tvrde da sve čine kako bi lišili slobode osumnjičenog za ubistvo brata i sestre Madžgalj.

Odred za posebne namene, elitna specijalna jedinica Vojske Crne Gore, krenula je u područje na kojem se traga za Balijagićem.

Iz Uprave policije (UP) zvanično su saopštili da su u potragu za ubicom uključene sve njihove raspoložive snage.

Na terenu su policija, interventne jedinice, Specijalna antiteroristička jedinica (SAJ), Posebna jedinica policije (PJP), Granična policija, starešine iz svih Sektora UP koji rukovode i koordiniraju aktivnostima potrage, dronovi, helikopteri, psi tragači.

Uputili su novi apel građanima Bijelog Polja, naročito meštanima pomenutog sela, da budu oprezni, ostanu u svojim objektima stanovanja i ne dozvole ulazak nepoznatim osobama.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading