NOVI DETALJI DVOSTRUKOG UBISTVA KOD BIJELOG POLJA! Aliju nahranili i napojili, ON IH UPUCAO KROZ PROZOR!

Autor:

Svet

26.10.2024

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sokolac i okolna sela u strahu!

NOVI DETALJI DVOSTRUKOG UBISTVA KOD BIJELOG POLJA! Aliju nahranili i napojili, ON IH UPUCAO KROZ PROZOR!

Foto: Tanjug/AP, instagram/mojbeograd_vesti

Brutalno dvostruko ubistvo potreslo je selo Sokolac kod Bijelog Polja, gde su brat i sestra Jovan i Milanka Madžgalj upucani kroz prozor sopstvene kuće. Policija intenzivno traga za osumnjičenim ubicom Alijom Balijagićem, višestrukim povratnikom, koji se krije u okolnim selima više od deset dana.

Prema rečima Veska Gogića, predsednika MZ Tomaševo, selo živi u strahu, dok meštani, posebno oni iz Sokoca, Čokrlija, Barica i Lijeske, proživljavaju pravu noćnu moru.

- Ovo je stravičan i nezapamćen zločin, ubistvo nedužnih, čestitih ljudi koji su ranije nahranili i napojili Balijagića. On se danima kretao po selima i već deset dana policija nije ništa preduzela da ga pronađe. Dobili smo naredbu da ne izlazimo iz kuća, a niko ne zna ni kako ni do kada. I žrtve su bile zaključane, ali ih je uprkos tome upucao kroz prozor, što je nezamislivo - izjavio je Gogić za "Vijesti".

Dodao je i da su posledice po bezbednost stanovnika, a naročito dece, nesagledive, tim pre što je Balijagić već deset dana viđan sa puškom i redenicima, predstavljajući se kao lovac koji je izgubio pse.

Trenutno, sve raspoložive snage crnogorske policije, uključujući jedinice sa psima tragačima, helikoptere i dronove, učestvuju u potrazi za Balijagićem, koji je i dalje na slobodi.

U dramatičnoj poteri došlo je i do povrede jednog pripadnika policije – službenik Uprave policije iz Bijelog Polja, A.S., zadobio je povrede kada se vozilo interventne brigade prevrnulo u Sokocu jutros oko 2:40 časova.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading